9 hónapot dolgoztam, kapok munkanélküli segélyt, vagy számíthatok rövid ideig bármire is?
Egyik napról a másikra kirúgtak, dohányboltban dolgozom. 9 hónapot voltam a cégnél, ebből 1 hónapot egyszerűsített munkaszerződéssel. Előtte pedig 1 hónapot máshol, ugyan így. Közös felmondással rúgtak ki tegnap, ma még be kellett jönnöm 12 órázni. Még lett volna 3 napom ebből a hónapból, a maradék szabiim bele kerülhetnek még? De igazából az érdekelne, hogy jár -e valami féle segély, vagy ha nem mától szól a felmondás, akkor menjek el betegállományba? Sajnos nagyon kezdő vagyok ebben a dologban. Köszönöm a segítséget!
22/L
Járt volna 1 hónap felmondási pénz.
Te aláírtál egy olyan közös megegyezést, ahol ezt nem kaptad meg?
IQ error...
Nem ezt írtad, hanem azt, hogy már kirúgtak.
Ha még nem írtad alá, akkor még nem rúgtak ki.
Ha közös megegyezéssel mész, akkor hol van a megegyezés? Én kikötnék 2 hónap fizetett felmondási időt, amikor nem kell bemenni.
Ha ez nem tetszik nekik, akkor rúgjanak ki ők - de azt indokolni kell! Az nálad 1 hónap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!