Mért félek az óriáskeréktől? Két rossz álmom is volt tőle Tériszonyos lennnék? De biztosan nem vagyok az mert a magasba jól érzem magam de az óriás keréktől félek mitől van? Esetleg ne üljek fel?
Milyen videólinkeket, ezt nem értem.
Amúgy, ha nem szereted az óriáskereket, kerüld el. Nem kötelező felmenni.
Ha konkrétan a budapesti Vidámparkban lévő óriáskerék zavar, azt teljesen megértem, mert az egy rozoga tákolmány, teljesen instabil, főleg, ha fúj is a szél.
Elvileg ezeket kötelező felülvizsgáltatni időről időre, úgyhogy biztos nem életveszélyes, de akkor is már egy öreg sz*r. Kerüld el, és ne gondolkodj ezen sokat.
Lehet hogy mégis tériszonyod van.
Velem is volt hasonló helyzet.Én is tériszonyos vagyok nem birom a magaslatokat.Amikor először kezdtem el lovagolni egy kicsit megijedtem mert a lovarda legmagasabb lovára kellett felülnöm.De amikor felültem rá nem is volt olyan rossz.Elmúlt az iszonyatérzetem a magas lovaktól és jól érzem magam.
Szerintem ülj fel rá ha felülsz rá lehet hoogy tetszeni fog és nem is lesz olyan szörnyű ahogy te gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!