Mindenhol ilyen rossz az idő?
Figyelt kérdés
Tök hideg van.Esküszöm mintha már tél elején járnánk..Úgy volt hogy elmegyünk családdal sütögetni dehát ilyen időbe..
2011. okt. 8. 10:12
1/18 anonim válasza:
ez hol készült?
de amúgy szerintem igen és örüljünk hogy ilyen hosszú nyár volt és még 1-2 hétig jó időt fog mondani..
2/18 A kérdező kommentje:
a lakásunkból:)
Mondjuk jó hogy egy picit hideg van,de azért ennyire?Tegnap már felkellett venni a téli kabimat.Szerintem megis fáztam..
2011. okt. 8. 10:15
4/18 anonim válasza:
nem! itt süt a nap eső sem volt sok (1,6mm) békés megye :D
5/18 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 10:15
Mindjárt gondoltam hogy nem egy repülőgépből....:D
Melyik város?
Itt győrbe sza.r idő van.
6/18 anonim válasza:
Október eleje van. Ilyenkor a "sokéves átlag" alapján igenis lehet olyan hideg idő, hogy kelljen a kabát. Azért a tél elejéhez ne hasonlítsd, mert olyankor már mindennaposak a talajmenti fagyok, márpedig ha esik, akkor nincs fagy. Vagyis az időjárással az égvilágon semmi probléma nincs, hozza a megfelelő értékeket. Az, hogy idén a szeptember elkényeztetett minket a 25-30 fokos, napsütéses idővel, már más kérdés.
7/18 anonim válasza:
Nagyon megszoktuk a jót, most meg hirtelen jött a hideg, de most van az évszaknak megfelelő hőmérséklet. Azért tényleg nagyon nehéz hozzászokni, hogy tegnap előtt még rövidnadrágban jártam, ma meg már kezd karácsonyi hangulatom lenni.
8/18 A kérdező kommentje:
Vp megye:D
2011. okt. 8. 10:19
9/18 A kérdező kommentje:
VESZPRÉM amúgy : D
2011. okt. 8. 10:20
10/18 anonim válasza:
itt süt a nap de hideg van
kérdező: ne rinyáljá má, örülj hogy szeptemberben kánikula volt. Jó hogy már nem decemberben akarsz strandra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!