Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi hiányzik az...

Szerintetek mi hiányzik az online vásárlás lehetőségei közül? Mivel tehetnénk meg használhatóbbá kedveltebbé megbízhatóbbá az onlinr vásárlást? Bátran merjetek nagyot is mondani, bármi jöhet aminek értelme is van!

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a pontosabb termékinformációk, link a gyártó honlapján az adott termék leírására, kompatibilitási információk szoktak hiányozni. Változó, hogy melyik webáruházban milyen részletességgel vannak ezek megadva.

Másrészt nem mindenhol vannak okos szűrők, keresők. Nem szeretnék 65536 db terméket végiglapozni, amíg megtalálom az engem érdeklőt. A keresőben gyakran nincs olyan opció, hogy csak az eddigi keresési találatok között keressen.

2015. febr. 6. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eddig sikerült hasznos infokat kapnom! További segítségeket is megköszönném, szeretnénk ha a honlap amit építünk minnél funkcionálisabb lenne. Termék keresős oldalról van szó egyébkénk! Kis és nagy aruházak boltok bevonásával.
2015. febr. 7. 06:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha komoly honlapot építesz, akkor remélem ismered ezt a könyvet:

[link]

Szerintem nagyon jó (bár a magyar fordítás néhol döcög egy kicsit, angolul kellemesebb olvasni).

2015. febr. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!