Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen gyökerek némely...

Miért ilyen gyökerek némely lányok?

Figyelt kérdés
Nemrég hazajöttem nagyszüleim tanyájáról (motorral),koszosan,mert egész nap fát szedtünk,illetve fűrészeltünk.... A lényeg az,hogy amint befordultam a kapunkhoz,nagy röhögést hallok, két csaj volt.... Rajtam röhögtek.... És ez nem az első eset volt velük.... Hogy lehet valaki ilyen szemét..... Legalább tudnák mit röhögnek.... A szívbeteg nagyapáméknak segítettem,egész nap mázsás fákat cipeltem a vállamon, és erre kiröhögnek,mert koszos vagyok,és motorral járok!? Ezek a kis csicskák azt sem tudják,mi az a munka.... Apuci-anyuci pénzeli őket.... Úgy döntöttem,elkapom őket ezért.... Sűrűn összefutok velük..... Haljon meg apjuk-anyjuk,és a temetésükön röhögjenek ilyen jóízűeket....

2015. febr. 5. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Érzékeny vagy. Különböző ízlések, különböző országokba.

Hányan vannak itt magyarországon is, hogy kiröhögik a másik magyart? Duci, szemüveges, vagy jó tanuló és tréber.... Most megtapasztaltad a másik oldalát is.

De valójába nem is az a bajod. Ez csak egy indok, de nem ok a haragodra.

Valódi ok, hogy te segítesz a szüleidnek, és feltételezed, hogy őket meg a szülei pénzelnek. Nevetni mertek.

Különböző osztály szintjei nagyrészt nem fogják megérteni egymást.

Nem kell felvenni mások viselkedését, ha tudod ki vagy, és mit akarsz.

2015. febr. 5. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor is ilyen okos vagy-e, ha téged kezelnek úgy,mint egy utolsó köcsögöt.....
2015. febr. 5. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, kezeltek. De a másik indulatát átvenni akkor se helyes.
2015. febr. 5. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A másik gondoltata, nem te vagy,

A másik viselkedése nem te vagy.

Te vagy, ha azt mondod, ma boldog leszek mert azt választom, aki nem akarja, hogy az legyek, el elmehet oda.

Jólérzem magam mert azt választom.

Teszerinted egy ember életébe hányszor érik negatív hatások? Elég sokszor. Megkell tanulni kezelni őket. A harag rossz tanácsadó.

2015. febr. 5. 17:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Most nehogy már az én szegénységi bizonyítványom legyen ami történt
2015. febr. 5. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy te meg vagy nevelve, nem úgy, mint ők. De ilyen kijelentések után én sem feltétlen hinném, hogy benned több a tisztelet mások után... :D
2015. febr. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!