Némely boltnak miért azt a nevet adták, hogy abc?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 13:16
1/5 anonim válasza:
mert a cba név már le van védve..
2/5 anonim válasza:
kapaszkodj meg, ez egy mozaik szó: Általános Bevásárló Centrum (az ÁBC hülyén mutatott volna, így lett ABC ... merthogy valamikor régen nem volt ám Pláza meg miegymás :))
3/5 anonim válasza:
A harmadik nem egészen jól tudja, Általános Beszerzési Cikkek volt az eredeti jelentése, a többi stimmel.
Mellesleg a CBA sokkal késöbbi "találmány"...
4/5 anonim válasza:
Én MAK nak vagy BAK nak hívnám.
MAK : Minden Ami Kell
BAK : Bármi Ami Kell
5/5 anonim válasza:
3-asnak (meg mindenkinek :)
az én fenti verziómat évtizedekkel ezelőttről őrzöm, amikor egy új ABC átadásán rákérdeztem a névre
amit te írtál az a neten mint "nem ellenőrzött infó" szerepel, de kb egyenértékű lehet az enyémmel
van olyan változat, hogy egyszerűen az ABC kezdő betűivel jelezték, hogy ott minden kapható (ez a kevésbé valószínű szerintem, mert akkor inkább A-Z -nek kellene hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!