Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van vlmi ötletetek puskázásra?

Van vlmi ötletetek puskázásra?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó h hnp témazárott írunk kémiából és lusta vok picit meg már fáradt h még a periódusos rendszert megtanuljam..Tudnátok ajánlani vlmi jó puskázási ötletet h ne bukjak le??am sajna ugy nem tok puskázni h beraknám a padba a könyvet me mögöttem is ülnek a fiúk tuti beköpnénk a lányok akik mellettem ülnek azok nem de a nincs pad eleje szal a tanár kapásból kiszurná h puskázok :S Léccy segítsetek.
2010. febr. 9. 18:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
én már többször puskáztam a csizmás modszerrel: csizmába mentem és keresztbe a láb, csizmában a puska. egyszer fizikadogánál a középsö padsorba hátul ültem és a tanár feltünöen sokszor nézett rám, h mit keres a kezem a pad alatt meg ienek (elég szemfüles) és akkor egyszer csak felállt és a terem végébe ment, én meg gyorsan vissza a puska a kezem a lábamon pihent... a padban sem talált semmit xD elég elképet arckifejezése volt. aztán megszolal h micsinálok? gondolkodok? erre én igenpersze vmin gondolkodok... ezek után már nem gondolta h puskázok :D
2010. ápr. 25. 21:31
 32/32 anonim ***** válasza:
Írd a székedre nekem sokat segített:)
2010. szept. 27. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!