Van vlmi ötletetek puskázásra?
Nézd meg, hogy milyen színű a pad. Ha kell vigyél magaddal egy kis darabot, szkenneld be. Nyomtasd ki a puskádat fóliára, amilyen színű a pad. Ráteszed a padra és látni fogd az írásod, csak a nap rásüt akkor fénylik..:S Szóval csak okosan!
Nekem bevált!(:
F/18
Nham gyerekek ezek nagyon gáz tippek. Már nem azért mert ha vki pofi ezekkel én megtapsolom meg minden de van egy olyan egyszerű puskázási tipp(amit én is használok gyakorta), hogy még a MELLETED ÜLŐ SEM VESZI ÉSZRE HA JÓL CSINÁLOD!!!!
Szóval leirod egy kis lapra amit nem tanultál meg és amikor ben vagy orán akkor kikapjátok a lapot és amikor kikaptad akkor amit irtál puskát azt a dolgozatod alá csempészed.Utána anyi a dolgod h kicsit ráfekszel a dogádra és a dogádad csusztatod és pont anyira h a puska csak picit látszodjon ki és pont letudjad olvasni amikor meg kész vagy kicsempészede onnan elteszed és be fuckolhatsz a tanárnönek.Tapasztalat ebben az évben megszámlálhatatlanszor csináltam és még 1szer sem buktam le .16/F
Én sokat szoktam puskázni, de csak ebben az évben kaptam rá. Onnantól kezdtem el élvezni, mióta nem buktam le. =D
Ez mondjuk a tanártól függ.
Nekem mondjuk megvan az összes tz-m itthon :$ Szóval csak a megoldásokat írom le.. külön A B csoport. Berakom a könyvbe, míg kiosztják meg eldönti melyik csoport meg beírja a naplót, addig gyorsan kiveszem. Általában ilyen hosszúkás papírra szoktam írni és berakom a zombom alá. Figyelni kell, hogy nemszabad feltűnően nézni.. én olyankor szoktam mikor pont írok.. A kémiatanárunk olyan, hogy mindig megilyeszt meg hirtelen feláll.. hogy lássa ki puskázik..mert az általában olyankor kapkod. Szóval szépen nyugodtan kell csinálni.
A te esetedben nincs a padon könyv meg ilyenek, szóval szünetbe hamarabb bemész..és szépen berakod a lábad alá..:D
Másik pedig, hogy szépen ráírod a bokádra.. (inkább bokazoknit vegyél és ne nagyon csőszárú gatyát) szépen felrakod a lábad a másik térdedre.. és nyugodtan "vakarózol" xD Ezt még csak mostanában gyakoroltam be ^^
Függönyös az nekem nem vált be..azóta se próbáltam.xD Legelsőnek azzal buktam le..:D Angol szódoga vagy matek szabály volt...már nemtudom. De azt úgy csináltuk /bnőmmel/ hogy leírtuk elöre egy másik lapra.. (tudtuk milyen lapokat szokott adni..) és szépen kicseréltük.. ez ment is egy darabig.. de egyszer angolon lebuktunk.. azóta is szivat minket a tanár -.-" mert hogy "elvesztettük a bizalmát"...
Aztán..csinálsz megint kis cetliket.. rajzszöggel felrakod a padod aljára.. és szépen kiforgatod meg hajtogatod meg minden. Ezt csak 1x próbáltam..de az a baj hogy macerás.
Több most nemjut eszembe.. de ezekből már feltalálhatod magad!:D
14/L
és igen, a lányok is szoktak puskázni.xD
én is sokat kiprobáltam már de amiket a többség leirt nagyon parásak:D
ritkább esetbe lefényképezem telóval és csak rákell nagyítani a képre és ha jön a tanár kilépés és aszondod h megnézted az időt:D
a másik 1ik kedvencem sose buktam még le vele az a lábamközé teszem akár a füzetet akár egy lapot mivel rosszul látok ezér szemüveg fel és nagy betűvel irok és ha feláll a tanár vagy sétálgat csak összecsukod a lábad és kész semmi feltünő nincs benne:D
ezek a tapadós papírok nem rosszak.
(az a vékony sávban ragasztott kis tömbbe árult papírtömb)
gyorsan elhelyezhető , eldugható , felragasztható a pad alá. elég olcsó és egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!