Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van vlmi ötletetek puskázásra?

Van vlmi ötletetek puskázásra?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó h hnp témazárott írunk kémiából és lusta vok picit meg már fáradt h még a periódusos rendszert megtanuljam..Tudnátok ajánlani vlmi jó puskázási ötletet h ne bukjak le??am sajna ugy nem tok puskázni h beraknám a padba a könyvet me mögöttem is ülnek a fiúk tuti beköpnénk a lányok akik mellettem ülnek azok nem de a nincs pad eleje szal a tanár kapásból kiszurná h puskázok :S Léccy segítsetek.
2010. febr. 9. 18:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
am én se tanultam, és kettes lett :D de én már láttam puskát a függönybe :D
2010. febr. 9. 18:29
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

üdítő lehet a padon amikor dolgozat van? ha igen valami papírcimkés kell egy ugyanolyan címkét kel gyártani. de összetétel stb (apróbetüs dolog helyett a puska szövege legyen. olyan betümérettel dolgozz amit tényleg csak olyan közelről látható ahol te látod.

de ne bámuld nagyon az üveget, tudd hol keresd amit akarsz, de pl lehet ugyanez egy csokipapíros dolog is.

2010. febr. 9. 18:47
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
volt egy film. ott a gyerek a cipő talpára irta a puskát, de belelépett valamibe, és lejött róla a puska. :)
2010. febr. 9. 18:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Mikor témazárot irunk semmi se lehet a padon csak egy toll meg ugye a dolgozat :S
2010. febr. 9. 19:00
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
Akkor..menj szoknyába.Vagy vedd át és rakd be a harisnyád alá..:D
2010. febr. 9. 19:32
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Előző vagyok.:D

Vagy rakd rá az egyik lábadra a puskát.A másik lábadat tedd keresztbe...:D

Vagy a csizmád szárába.:D

2010. febr. 9. 19:34
 17/32 anonim ***** válasza:
84%

Tedd a melltartódba.:D Ha a tanár észreveszi úgyse mer belenyúlni érte.. xD

Nekem bevált :DD

15/L

2010. febr. 11. 19:28
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

én azt szoktam hogy ráragasztom a toltartora vagy a padba ragasztom cellux-al 4 sarkán és ha nem figyel akkor leszeded a 2 sarkánál(úgy hogy függőlegesen legyenXD)és attól kezdve egyszerű amikor feléd megy/néz és gyanakszik akkor csak visszanyomod

remélem értettétek

kösz hogy irthattam

2010. febr. 17. 18:44
 19/32 anonim válasza:
71%
Lődd le a tanárt nyomj fel neki egy busát és nyisd ki a könyvet, olvasd el írd le.
2010. febr. 21. 14:29
 20/32 A kérdező kommentje:
xDD
2010. febr. 23. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!