Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a rajzaimról...

Mi a véleményetek a rajzaimról? 16/L

Figyelt kérdés

Meg nem tudtok olyan könyveket, vagy online honlapokat ahol tökéletesíthetném jobban a rajz tudásom?? Meg nagyon beteg fantáziám van ha szeretek, szörnyeket,gyilkosokat(amiket én találok ki), goret, meg horror filmekből rajzolni? Van itt pár, megpróbáltam a "legjobb" minőségűeket kiválogatni. Ha járnék rajztanárhoz, sokkal jobbak lennének?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 31. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 Mert csak a rózsaszín pónilovakat lehet szeretni? Miért baj az, ha valakinek "sötétebb" az ízlése, és a komorabb dolgokat szereti? Senkinek nincs baj az ízlésével, főleg nincs az értékrendjével. Az érmének két oldala van, te a napsütést szereted, más az esőt, kva egyszerű. Tudod nem mindenki olyan mint te.
2015. jan. 31. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:

10-vagyok A deviancia romboló hatása nem ízlés kérdése. De mint írtam, technikájában is kritikán aluli. Ha napocska lenne rajta, akkor is ezt írnám.

A kérdező a véleményünket firtatja. Nekem ez a véleményem, neked más.

2015. jan. 31. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Te nem a rajzokról nyilvánítottál véleményt, hanem elsősorban a kérdező ízlését és értékrendjét kritizáltad... Ő nem ezt kérdezte. Egyébként technikájában is remek rajzok, látszik, hogy van hozzá tehetsége, tehát igazából fogalmad sincs, hogy miről beszélsz, és nem értesz hozzá, csupán nem a te ízlésed, ezért muszáj volt kritizálnod.
2015. jan. 31. 15:33
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nos, igen, a rajztanár... Terveim között van s lesz! #10es válaszát is tiszteletben tartom, hisz neki ez a véleménye.

(Egyébként, jómagam néha meg is szoktam ijedni, s felvetul a kérdés; hogy normális vagyok e, de már megszoktam, nem csak a rajzban, de úgy kűlsőleg mind belsöleg is ilyen extrém vagyok, amióta az eszem tudom, kiskoromtól kezdve szörnyeket firkáltam, most meg... Na. Tehát megértem én hogy egyesek miért nézik furcsa szemmel a rajzaimat, meg néha engem is :D, de már megszoktam. Meg ha most nem valami jók, talán majd egyszer tökéletesek lesznek... Vagy nem. De akkor se fogok lemondani a rajzról :P ).

Jöhetnek még vélemények.

2015. jan. 31. 16:00
 15/21 A kérdező kommentje:
#9 deviantart. Az vaan :)
2015. jan. 31. 16:04
 16/21 anonim válasza:
Szerintem az nagyon jo, hogy vannak otleteid, van egy stilusod. Regebben en is rajzoltam hasonlokat (es en is extremebb kulsovel nyomtam :-D, de valahogy kinottem - pedig azt hittem sosem fogom :-D ), nincs ezzel baj. Viszont a kitoltesi technikan es a testfelepitesen tenyleg csiszolni kellene meg. Ertem, hogy szandekosan karikatura- es rajzfilmszeru, de ezeken szerintem meg lehetne javitani. Konkret linket nem tudok, de Youtuben "drawing" meg "dawing tutorial" kereses alatt rengeteg videot talalni.
2015. febr. 1. 11:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom, utana nezek majd :)
2015. febr. 1. 16:32
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem rohadt ijesztőek, de rajzolási szempontból nagyon jók! mindenképp menj rajztanárhoz, mert nagyon tehetséges vagy:D
2015. febr. 1. 16:34
 19/21 anonim válasza:
Olvastam a véleményeket pro és kontra.Megpróbálnék ojektív maradni.A témát ne firtassuk. :) Az igazából lényegtelen,bár tény,hogy elég morbid.Ahhoz,hogy tényleges véleményt lehessen alkotni,nem ártana "unalmasabbat"választanod.Alapvetően ügyes vagy,ennyi.Mindegyik arc hasnlít a másikra.Per pillanat nincs térben semmi.Mivel fikciók a rajzaid arányokról perspektíváról kár beszélni.Megvan egy alap tehetséged,van képzelő erőd,érdemes gyakorolnod,és fejlesztened a tudásod.Viszont nem ez az az oldal,ahol tényleges támogatást,vagy építő kritikát kaphatsz.Erre ott van pl a Kockart.Továbbá,ha kíváncsi vagy arra,hogy hol is tartol,próbálj egyszerűnek tűnő dolgokat rajzolni.Unalmas ezekhez képest,de bele lehet izzadni.Kezdésnek mondjuk vázát,(ennél legyen jobb) [link] Ha ez csuklóból megy,jöhet a drapéria. [link] Sok sikert.Hajrá! :)
2015. febr. 3. 10:00
 20/21 Azonosito321 válasza:
Velemenyeket osztom...Ezek tenyleg jok! Rajztanarhoz menj el, pszichologust meg vagy kerüld vagy ahhoz is menj be :D
2015. febr. 19. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!