Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rock vagy Rap? Szerintetek...

Rock vagy Rap? Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
A "mindkettő jó" választ nem fogadom el. Rock vagy Rap? melyik?

2015. jan. 30. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

rock=zene

rap=5zar

aki szerint ez fordítva van, az süket

2015. febr. 1. 16:54
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért a magyar rapek közül van egy pár kivétel. Vannak olyan rapek, amiben igazi hangszereken is játszanak és lehet hallani a gitárt. pl. Bobafett vagy Belga.

Hallgassátok meg Bobafett-től az "Úgy lesz" vagy a "B@zmeg" számát. azok jók.

2015. febr. 1. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Aki azt mondja, hogy a rap nem zene, az nem ért hozzá, aki meg azt mondja, hogy a rock nem annyira kifejező, az se egy észkombájn. Azért megnéznék pár rockert, hogy raknának össze egy origi beat-et, vagy szimplán csak egy baromi jó flow-val rappelhető írást, és pár rappert, akik úgy tudnának énekelni, zenélni, mint pár rocker.

Mindkettőt lehet magas szinten űzni. Én főleg alternatív metált, industrial metált, trash metalt, nu metalt, grime-ot, trip hop-ot, underground rap-et, meg pár magyar rap előadót (AKPH, Belga, TheShowCrew, Killakikitt).

2015. febr. 2. 06:36
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Rap
2015. febr. 4. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

A magyar rap az egyenlő a nullával

Én rocker vagyok, szóval egyértelműen a ROCK a jobb.:;)

2015. ápr. 10. 10:38
 16/18 anonim válasza:
59%
Rap!
2015. dec. 30. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés picit gyerekesre sikeredett. Megannyi válasz meg csak tetézi.

Csak úgy nem mondjuk az ismeretlenre, hogy szar. Nyilván nem hallgatják a kemény rockerek a rap számokat, és fordítva. De attól még nem kell leszarozni.

Csak hogy válaszolja a kérdésre, a rock, amiből kialakult és maga a kultúrája, hatása a világra jóval nagyobb/jobb, mint a rap-pé. Hozzám is ez áll közel, de vitathatatlan hogy megannyi jó rapper van. Valamiért úgy érzem, ez a nehezebb műfaj. Úgy értem ebben nehezebb jobb lenni. Hiába jó a flow ha közben hülyeségeket beszél az ember. A szöveg ott a lényeg, és bizony páran ragrímekre játszanak, hülyeségeket beszélnek stb. Míg rockból elég a rémegyszerű szöveg, négy akkord, egy kis dob meg dögös basszus hogy élvezhető legyen.

El lehet jól találni mindent, mindenféle stílusnál. Ez a jó a zenében.

2015. dec. 30. 22:08
 18/18 anonim válasza:

Magyar mainstream rap egy tragédia

Undergroundba Kilakikitt azok erősek

De ha rap avagy HipHop a származó országában a legjobb (sztem)

Azaz Mr USA

De nem Lil Pump meg 6ix9ine meg faszm

New schoolba Kendrick,Kanye,Tyler The creator, Future,Lil Wayne meg sorolhatnam

Oldschoolba meg OG ba Pac,Biggie ,NWA stb.. ez a rap nem az ekhoe meg manuel meg a gci

Sztem meg ízlés kérdése ki melyiket.

nov. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!