Rock vagy Rap? Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
A "mindkettő jó" választ nem fogadom el. Rock vagy Rap? melyik?2015. jan. 30. 20:04
1/18 anonim válasza:
A kulcsszavaid között szerepel a "zene" kifejezés. Mármost a rap nem zene, tehát ha a kérdésed arra vontakozik, melyik a jobb zene, akkor kizárásos alapon a rock marad.
2/18 A kérdező kommentje:
Én elsőként a ROCK-ra szavazok
2015. jan. 30. 20:06
3/18 kratos95 válasza:
a rap.sokkal kifejezöbb és az előado azt foglalja dalba amit megél/megélt.
üdv : az RTM vezetője Mr.busta
4/18 A kérdező kommentje:
A rockban meg valódi hangszerekkel játszanak: gitár (szóló és basszus), dobrendszer (ezek az alapok) és még játszhatnak többféle hangszereken is. De ezzel szemben a rap csak egyszerűen számítógép. A rocknak sokkal több értelme van. legalább is szerintem
2015. jan. 30. 20:20
5/18 A kérdező kommentje:
Nem sok Rap számot ismerek, de ahányat csak eddig hallottam, mind ugyanaz. Számítógépek és duma. ennyi
2015. jan. 30. 20:21
6/18 Rebellious Dead Lady válasza:
Ha ez a 2 közül kell választani, akkor csak is a ROCK!! De ha nem akkor metál. :P
A rock is jó, de a metál jobb. A rapp meg egyszerűen sz*r, ahhoz nem kell ének tudás, az instrumentálja is sz*r. Az én szemembe az nem nevezhető zenének.. :P
7/18 A kérdező kommentje:
Hát én most igazából nem csak a sima rockra gondoltam, hanem az összes hasonló stílusra. a METAL AZ JÓ!!! legyen
2015. jan. 30. 21:21
8/18 Rebellious Dead Lady válasza:
Az összes hasonló stílushoz nálad hozzá tartozik a deathcore, screamo, post-hardcore is?
Csak, mert azok is nagyon jók. :D
9/18 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem. Rockból külföldieket hallgatok, rapből pedig magyarokat. De szerintem ízlés dolga, kinek mi jön be...
10/18 Vad-Ász válasza:
a magyar rapp egyszóval SZAR
az angol/amerikai az valamivel jobb (van 1-2 jó azoknak is 1-2 jó száma)
DE HA VÁLASZTANI KELL AKKOR A ROCK/METAL/CORE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!