Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik embert ismerik el jobban?

Melyik embert ismerik el jobban?

Figyelt kérdés
Bunyó kapcsán kérdeznék olyat, hogy ha valaki az utcán ver meg embereket és az ismerősei keménynek mondják meg ha elterjed a híre vagy azt aki sportként a ringbe bunyózik és úgy ér el sikereket?
2015. jan. 21. 18:37
 1/4 Gasistar válasza:
A ringben, de ezt a kérdést miért tetted fel?
2015. jan. 21. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyilván minden embernek más az értékrendszere, de számomra visszataszító egy erőfittogtató utcán verekedő ember. Ráadásul bűncselekmény is.
2015. jan. 21. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minden normális embernek hamarabb lesz egy sportoló a példaképe, mint egy bűnöző, aki unalmában ütlegel embereket az utcasarkon.
2015. jan. 21. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi... Azért tettem fel mert több olyan ember van akitöl itt fosnak a környéken de ő is csak az utcán úgy ver embereket hogy utána hívja a haverjait 10 ember kb lehet ... és ez szerintem gyáva viselkedés és elég gáz.
2015. jan. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!