Szerintetek a Milán és a Juventus szurkolói miért ismerik el egymás csapatait jobban mint pl mondjuk az Intert?
nem vagyok olasz drukker, de sztem mert az inter a mostani sikereit a bundavád után érte el.
Előtte sokáig nem volt sanszuk a bajnoki címre.
És mint kiderült az inter is elégé érintett volt a bundaügyben csak nem kapott szankciókat (milan, juve meg igen).
Kicsit kiegészítve azt amit előttem mondtak:
mint utóbb kiderült,az inter volt a legsárosabb,abban a bundabotrányban, csak hála Moratti mafia kapcsolatainak ezekre nem derült fény, csak egy pár hónapja,de mivel eltelt ennyi év,egyszerűen bírósági szempontból elévült az ügy,így minden maradt a régiben (nem szankcionálták őket,nem vették el tőlük az elmúlt években "nyert" címeiket stb).
Ettől függetlenül is mindig szívből utáltam az intert,még akkor is,ha voltak/vannak számomra értékelhető,netán szimpatikus játékosaik(Ronaldo,Zanetti,Cambiasso),mert maga a vezetés,és a filozófia,az ócsárolás, a nagyképűség..egyszerűen botrányos,és undorító...ezzel szemben a Juventus mindig is olyan drukkereket vonzott maga köré,akiknek fontosak a hagyományok,a régi értékek, a hűség,a család(mivel mag a klub is olyan,mint egy nagy család),ezért nem meglepő,hogy a fiatalabb inter drukkerek nagy része, egy rakás öntelt,flegma,arrogáns,műveletlen kis majom (tisztelet a kivételnek),és nyilván nem a klub "tehet" arról ,hogy milyenek a szurkolói,de sokat elárul róla...
a Milánnal nekem soha semmi bajom nem volt,van számos Milan-drukker ismerősöm.Ha nem játszottunk Bl-ben,még drukkoltam is nekik.Tisztelem a múltjukat,és sajnálom a jelenüket(klasszisaik anyagi okokból való kényszerű eladása,béna vezetés,sz@r edző).Elvégre a világ egyik legnagyszerűbb klubja,a maga 7 Bl győzelmével...de azért az senki számára nem kérdéses,hogy ki az Úr Olaszországba !
Forza Juve Per Sempre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!