Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Negy hiba-e, ha a gitár...

Magyar2 kérdése:

Negy hiba-e, ha a gitár oktávja a 12. bundnál nem szól tisztán?

Figyelt kérdés

Űj gitárt szerettem volna venni,de nem vettem meg mert a fenti kérdésbeli hibát mutatott. Az üzletben lévő hasonló gitároknál is ugyen ez volt a helyzet.

Mi a véleményetek?

2015. jan. 14. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Az oktáv állítható elektromos gitáron, akusztikuson már nehezebb, vagy hangszerész kell hozzá, vagy némi hozzáértő barkácsolás.

Ha nem lehet beállítani, az elég baj.

Figyelembe kell venni azt is, hogy az oktávállítást lehetőleg új húrokkal kell csinálni, az elöregedett, elhsznált húrokat gyakran nem lehet jól beállítani.

2015. jan. 14. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy középkategóriás gitárnál abszolút nem baj, be lehet állítani. Egy alsókategóriás, nagyon olcsó gitárnál viszont nem feltétlen lehet jól beállítani.:)
2015. jan. 14. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg az eladót... meg amúgy is ha gitárt veszel üzletből, előtte mond meg hogy állítsák be rendesen..
2015. jan. 15. 09:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!