Ha valaki olvasta "Geek girl- a lány akit soha senki nem vett észre" az leírja lécci a véleményét róla?
Figyelt kérdés
Főleg a szereplőkkel kapcsolatban, hogy hogyan néznek ki, milyenek a belső tulajdonságaik stb. (de lécci ne spoiler-kedjetek :) )2015. jan. 12. 21:03
1/5 anonim válasza:
Szia az nekem is kéne de nem tudsz olyat a neten ahol le lehet ezt a könyvet tölteni?
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, barátnőm folyamatosan nézi az ilyen oldalakat, de még elvileg sehol sincs fönt
2015. jan. 31. 19:18
3/5 harminezer oxigén válasza:
4/5 harminezer oxigén válasza:
igaz ezekért fizetni kell
5/5 anonim válasza:
Én olvastam és nagyon tetszett! Szerintem vicces fordulatos és a szereplők is jól ki vannak találva. Egy egyszerű olvasmánynak tök jó! nem egy szépirodalmi mű, de az egyik kedven sorozatom! csak ajánlani tudom!! Ha kíváncsi vagy többre is akkor írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!