34 fős osztályba 1-dül vok lány naon égő lesz ha senki sem hoz nőnapra virágot?
középiskolába jársz már? milyen szakra?
kíváncsi vagyok hogy melyik szakon van csak 1 lány
Vagy lehet elektrónika szak. :D
Én tudok egy olyan osztályt elektrónika szakon, ahol szintén 28-29 fiú közt van egy lány. :P
Amúgy szerintem ne várj virágot, mert magamból kiindulva, ha egy fiú visz neked virágot, a többi 32 azzal fogja idegesíteni, hogy szerelmes beléd, stb.
De jobb esetben lehet, hogy 33-an összeegyeznek, és kapsz egy virágot az osztály fiúközzöségének nevében. :P
15/F
Infón vagy, és egyedüli lány? :o
Nálunk 9 lány van, én is infóra járok. :D Fura, mert nálunk minden infó osztályba több lány van, oda általába szoktak menni lányok is. :P
Amúgy meg nem olyan nehéz beilleszkedni egy társaságba: kiválasztod azt a csoportot, amelyiknek hasonló az érdeklődési köre, mint a tied (mert gondolom nem lóg az egész osztály együtt, vannak kisebb csoportok is), és velük kezdesz barátkozni, dumálni, aztán majd kialakul. :)
Nem nehéz beilleszkedni, csak bátornak kell lenni. Erre már rájöttem. ;)
15/F
(Ezelőtt is én írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!