Megnéztem 1 részt az mlp-ből és azóta függő lettem! Mi a szart csináljak hogy ne nézzek többet?
Pár napja néztem meg az első részt mert kíváncsi voltam mi olyan különleges benne miért beszélnek róla annyit...
De azóta már a 2.évad utolsóit nézem(bár mire olvassátok biztos tovább mentem...) és nem tudom abba hagyni függő lettem... de nem a jó értelemben hanem ez engem zavar nem tudom abba hagyni ha nem nézek többet akkor szinte megőrülök ha nézek akkor lenyugodom mi a szart csináljak??? alig bírok ki nélküle pár órát...
A kérdés, hogy neked tetszik-e, hogy szórakoztat-e. Ha igen, akkor nézd.
A másik kérdés,hogy akadályoz-e bármiben – tanulás, egyéb teendők –, vagy sem. Ha nem, akkor nézd.
Szerintem a te problémád, hogy két ellenkező véleményed van az adott dologról. Az egyik személyes tapasztalat, a másik meg kívülről kapott. Ilyen esetben – mivel az, hogy mi tetszik, mi nem, nem objektíven megítélhető kategória – a személyes tapasztalat erősebb, a másikat el kell felejteni, az egy hibás kép, hibás viszonyulás.
Néha az ember rá tud kattanni egy-egy sorozatra. Nincs ezzel gond, amíg nem megy más rovására. Az a gond, ha elkezded önmagadat egy sorozattal definiálni. Ezt én már nem teljesen normális dolognak tartom. Az embert kismillió dolog határozza meg, egyet ebből kiemelni torz képet ad rólad, elsősorban önmagadnak ad torz képet önmagadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!