Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ha sokszor álmodok...

Mit jelent ha sokszor álmodok egy személlyel?

Figyelt kérdés

Sokszor álmodok ugyanazzal a személlyel, akivel nagyon jóban voltunk, szinte bátyjámnak tekintettem. Minden bajban vele volt, a térdműtétemkor is reggeltől estig.

Nyár végén megromlott a kapcsolatunk, olyan szinten, hogy akkor azt mondta, ennyi volt a barátságunk, illetve azért ha bármi lesz vele, ő mindig ott lesz.Ennél azért jobb maradt a kapcsolat. Beszélünk, ha írok neki, ha összefutunk beszélgetünk, ha elmegyek hozzá, normális. Elgondolkodtam raja az utóbbi időben, hogy lehet, hogy ő többet érzett irántam.. csak mivel ő egy..hogy is mondjam.. olyan srác, aki mindig erős és annak is mutatja magát.

Van, hogy 2-3napig egymás után is vele álmodok.. ez miért van, vagy mit jelent??

#álom #barát #személy #többet érez?!
2015. jan. 4. 14:17
 1/3 anonim válasza:
Azt, hogy mélyen benned van és nagyon foglalkoztat téged.
2015. jan. 4. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Es mit csinaljak? Mert azert hianyzik...es ezt tudja is.
2015. jan. 7. 22:14
 3/3 anonim válasza:

Van egy olyan mondás, hogy "Ha valakivel álmodsz, akkor az elalvás előtt rád gondolt". Ez nekem többször is igaz volt.

Azért is álmodhatsz vele, mert nagyon fontos neked

2015. jan. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!