Meg lehet valahol nézni a Játék határok nélkül-t a neten? You Tube-on megnéztem 4 fordulót, többet nem találtam. Ha tudtok ezenkívül, léci írjatok!
Figyelt kérdés
legutóbb 5 éves koromban láttam, azóta nem adják, de YouTube-on megnéztem, és nagyon tetszik.2009. okt. 2. 21:21
1/2 anonim válasza:
Én amikor utoljára keresgéltem idén nyáron, sokkal többet is találtam, igaz nem csak magyar nyelven.
2/2 anonim válasza:
A YT-n 6 rész van fönn teljesen, 1993 wales, 1995, 1998 Trentino, 1999 /6 La Castella, 1999/7 Villa..akármi, 1999/8 a döntő.
Itt sajnos csak csehül beszélnek, 1993-tól mi is játszunk. Az utolsó formája 1991-ben indult, az első 2 évben mi még nem játszottunk. Egyébként érdemes rákeresni spanyolul, vagy görögül a névre, hátha kiad más részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!