Te találtál már erre magyarázatot? Valaki megtudná nekem ezt magyarázni?
Figyelt kérdés
Észrevettem már, hogy számos nő szereti saját magát becézgetni pl. internetes oldalakon, fórumokon, még akár társkeresőkön is láttam már ilyet...
Pl. Babyke22, Szívecske38, Cukorka97, Cicamica00.
Téged nem csesz fel? Mi baja lehet ezeknek a nőknek? Senki sem kedves hozzájuk?
A kemény, hogy általában az ilyen IQ 70-eseknél jellemző ez. Miért lehet?
2015. jan. 4. 23:05
2/8 anonim válasza:
Én ha neten akarok valakivel beszélgetni,bele se kezdek ilyen Csajcsikahh,Nyusziiii69,Kittikecica22 és társai nevű egyénekbe.
4/8 anonim válasza:
Jól megmondtad, Ötkettőnégynégykettőkilenckettő Négyháromötötháromhétnyolc! :D
5/8 anonim válasza:
nekem eleve gyanúsak ezek a felhasználónevek szóval nem is írok ilyenekre rá és nem is írok vissza : D
6/8 anonim válasza:
Az ilyen nevek legtöbbször pasik.
7/8 anonim válasza:
mert pasik,és a női neveken filózva,valami aranyosan lányosra gondolnak.ÉS azt hiszik ezzel még nőiesebb lesz az egész jellege hogy leplezzék mennyire nem az
meg a retard tizenévesek röhögcsélnek ilyen elb**aszott nevek mögött.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz. Kapta a zöldet mindegyikőtök.
2015. jan. 4. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!