Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most mi? Magyarázatot...

Ez most mi? Magyarázatot adjatok légyszi!?

Figyelt kérdés
Van két (szép) lány az iskolában.. tegnap odahívtak magukhoz beszélgetni az "egyik" elkezdte hogy --na azért is hívtunk ide mert a "másik" szeretne járni velem-- a "másik" pedig eleinte mintha tényleg igaz lenne... majd letagadta aztán a végén már olyan volt mintha csak átverés lett volna... :/ nagyon hülyének éreztem magam :'( véleményekk? szerintetek tényleg csak szivatás volt? Veletek is volt már ilyen? a végére teljesen összezavartak... :D ?

2014. márc. 28. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
ezek még kis hülye libák, unatkoztak...
2014. márc. 28. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem is volt iylesmi annó 10 éve.Egyik barátnőjével jött oda és mondta hogy szerelmes belém,és mai napig nem tudom hogy kamuzott vagy igaz volt.De így visszagondolva igaz,mert sűrűn kereste a társaságomat mindig mosolygott rám stb stb.Szóval lehet nálad is igaz a dolog 50-50 százalék.
2014. márc. 28. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
:D
2014. márc. 28. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
És folyton hülyeségeket beszél mintha drogozna (mondjuk lehet tényleg drogozik... :O )
2014. márc. 28. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát még lehet drogozik is? :DD Szerintem hanyagold ha járni akarna veled igazán felvállalná! :D
2014. márc. 28. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Esetleg még valaki tud írni valamit? :D
2014. márc. 30. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!