Animések! Szeretitek a one piece-t?
érdekelne hogy hányan szeretik és hányan nem, és hogy akik szeretik/nem szeretik azok milyen arányban fiúk illetve lányok. szóval a válasz végére ha lehet írjátok oda hogy fiúk vagytok-e vagy lányok.
(kérlek csak akkor válaszolj ha láttál is belőle részeket és ne látatlanba)
nekem a kedvencem
(lány vagyok)
#18 - sírok a nevetéstől!
Amúgy nagyon bírom a sorozatot és a mangát, főleg az anime színvonala kiemelkedő, az anime volt már jobb is. Az animáció nem olyan jó, mint volt. Amúgy manga és anime terén is a legutolsó résznél / fejezetnél vagyok. A legutolsó fejezet hatalmas volt.
Férfi vagyok.
Utálom!!! [14/L] Pedig milyen boldogan meg tenyérdörzsölgetősen kezdtem bele, hogy hihihi, ez de tetszeni fog... aztán puffantam a 600-dik emeletről, hogy ez nekem mennyire nem jött be.
A kedvenceim általában shounen animék amúgy, úgyhogy nem értem miért, de egyszerűen irritál az egész. Az elején még szenvedtem, hogy na még egy részt, hátha később már jobb lesz/megszokom, de nem. 21 részt bírtam, utána visszamenekültem a Fairy Tailbe, hogy enyhítsem a fájdalmaim...
Szeretném én szeretni, de nem megy. Egyszer újra nekifutottam, onnantól, hogy 2 év után újra találkoznak, de a véleményem nem változott.
Kedvencem. A karakterek nagyon a szívünkhöz tudnak nőni (pl. én végigbőgtem a részt, amiben Ace meghal), mindenkinek jól kidolgozott múlja van, a szereplők jellemfejlődése sem utolsó (főleg Robiné). A története, az arcok is nagyon színvonalasak. Emellett vicces, egy rossz nap után mindig feldob. Nem olyan, mint néhány műfajtársa, hogy a főszereplők lassan már istenek, senki sem próbál meg harcolni "á, x úgyis legyőzi helyettünk is, mi minek erősödjünk?" alapon.
És hiába, hogy hosszú, nem találtam olyan esetet hogy maga az író is belekavarodna és ellentmondás lett volna benne.
Bevallom, ez egy elég elfogult véleményre sikeredett.
Amúgy lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!