Animések! Szeretitek a one piece-t?
érdekelne hogy hányan szeretik és hányan nem, és hogy akik szeretik/nem szeretik azok milyen arányban fiúk illetve lányok. szóval a válasz végére ha lehet írjátok oda hogy fiúk vagytok-e vagy lányok.
(kérlek csak akkor válaszolj ha láttál is belőle részeket és ne látatlanba)
nekem a kedvencem
(lány vagyok)
Nekem elment. Az eleje nekem nagyon bejött aztán a közepénél kb. meguntam és abbahagytam
(lány)
UI: Bocsi a helyesírásomért csak ma agyi zokni vagyok
Én nagyon szeretem,első animém volt.Így a látványvilágán sem akadtam fent.Már végignéztem az eddigi összes részt,
és megértem ha valaki a felénél abbahagyta mert ott tényleg én is a falba vertem a fejemet hogy mi történt az animével.Viszont ha tovább nézed a felénél,akkor jön elő az igazi jelentése és élvezhetősége.Akinek meg az időugrás után nem tetszik,az szerintem nézze végig gyorsan a Gyojin szigetes részt és aztán Punk Hazardon nem fog csalódni.Jó lehet hogy van aki nem így gondolja,de nekem ez a véleményem.Összegezve szerintem ez a legjobb anime :D (lány)
lehet tetszik:
Imádom, örök kedvenc, habár a mangát jobban szeretem, mint az animét.
Lány
#18-nak:
áááá..! ez nagyon nagy! :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!