Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Animesek! Ti szeretitek japánt?

Animesek! Ti szeretitek japánt?

Figyelt kérdés
Animeseknek szól a kérdés! :) Szeretitek japánt? És ha igen, akkor mit szerettek benne?

2013. aug. 10. 19:23
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szeretem az animeket, de japán különösebben nem izgat.

Egyszer elmennék oda, megnéznék 1-2 helyet és ennyi.

2013. aug. 11. 11:18
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Igen C: A Helyet, akultúrát és a nyelvet. Meg szívesen megkóstolnám a japán ételeket. Egyébként japánt kezdtem anulni egy ideje.
2013. aug. 11. 12:29
 3/13 anonim válasza:
igen :) jók az ételek, és érdekel a kultúra, valamint a nyelv :)
2013. aug. 11. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
én minden áron ott akarok élni!!!! Méghozzá egy palota udvarban *oo* és yukata-t hordanéékk :))))) *---* [link]
2013. aug. 11. 14:10
 5/13 anonim válasza:
67%

Én igen. Nagyon szeretem Japánt. Sok ismerősöm van ott, illetve a párom is dolgozott/dolgozik arrafele, és mesélt róla. Nagyon érdekel! Már kiskoromban is érdekelt a kultúrájuk. Tetszik a tiszteletadó viselkedésmód.

16/F

2013. aug. 11. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen, viszont annyira nem vagyok otthon a japán történelembe(úgy értve hogy nem tudok sokmindent teljesen pontosan). De a kultúra nagyon tetszik.
2013. aug. 11. 19:21
 7/13 anonim válasza:

Én szeretem! :D Én is elmennék egyszer, de mindenkép akkor amikor virágzanak a cseresznyefák! <3 Szerintem nagyon szép japán! [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 12. 01:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerinted ki nem menne el magyarországról ha tehetné?

Főleg japánba, elég szép hely, csak sok a természeti katasztrófa.

2013. aug. 12. 01:34
 9/13 anonim válasza:

#7-es: Egyetértek :) Olyankor kéne elmenni mikor cseresznyevirágzás van :) De mondjuk azért ne felejtsük el, hogy ezekhez a képekhez a művészek "keresték" a csalogató beállításokat.

#8-as: Na igen. Abból a szempontból rossz, de szerintem megéri :) Nem baj az az egy-két áradás, meg földrengés! Még úgy is jobb lenne mint itt Magyarországon!

Párom már volt kint munkaügyben Japánban, és mesélt róla, hogy Fukuoka-ban például gyönyörű a cseresznyevirágzás, mert vannak olyan helyek, ahol szinte erdei sűrűséggel tömörültek össze a fák. És az egész egyszerre hullik le. Csodaszép lehet! Amint végeztem a sulival, majd én is kimegyek vele :)

2013. aug. 12. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Én speciel nagyon szeretem. :) Szívesen megnéznék egyszer egy kis eldugott, nyugis japán falut - bár Tokyo is tetszik, elképesztő, de nekem túlságosan sok ott az ember. Engem is a sakura fák virágzása érdekelne nagyon, meg úgy jobban belemerülni/megismerkedni a japán kultúrával.. De nem hiszem, hogy valaha is eljutok oda, bár szeretnék.
2013. aug. 12. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!