Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznéd a 15 és 25...

Hogyan jellemeznéd a 15 és 25 év közötti mai fiúkat és lányokat?

Figyelt kérdés

Tehát mik a jellemzőik külsőségekben (haj, smink, ruházat, cipő, táska, ékszer), mit szeretnek csinálni? Mi a menő? Milyen zenét hallgatnak, melyik énekesért/énekesnőért rajonganak? Melyik sorozat/sorozatszár a kedvenc? Melyik csatornát nézik? Ha olvasnak, mit? Melyik autóért, focicsapatért, labdarugóért élnek-halnak? Politikailag merre húznak? Melyik étel-ital a kedvenc? Melyik mobillal lehet bevágódni? Milyen márkákat tartanak tutinak?

Szedjük össze a fővágányba tartozó, úgymond divatos 15 és 25 év közötti fiatalok jellemzőit!

2010. febr. 3. 09:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Én is ezt gondolom utolsó-első:) De én konkrétumokra lettem volna kíváncsi, aki naponta látja, mi a menő, a trendi, mi az, amit egymásnak mutogatnak és amivel felvágnak. Mert általánosságban én is szépen le tudom írni őket..

Előzőelőzőnek is köszi, bár mondom, nem az volt a kérdés, hogy a 15-25 év közöttiek írják le magukat... hanem MI írjuk le a TRENDI 15-25 év közöttieket.

2010. febr. 4. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én (:

Nekem barna, nem festett, egyhén hullámos hajam van. Egyáltalán nem sminkelem magam. Ruhák terén szeretem, ha egyszerű, nem mintás. Kedvenc színeim: barna és a szükre. Világos csőnadrágot hordok. Szeretem a Converse tornacipőket. Van egy barna Tisza táskám. Nem igázán bírom az ékszereket, van egy zöld szívmedálom és egy kék best friends gyűrűm. Szabadidőmben rajzolok, énekelek, olvasok, gépezek a barátaimmal vagyok. Szeretem Taylor Swift-et, ő egy nagyon tehetséges és fiatal country-pop énekesnő. Nekem ő a példaképem. Szeretek olvasni, Stephenie Meyer: Twilight Saga, Kate Sunders: Cicus és a büdös macskák háborúja, Fehér Klára: Bezzeg az én időmben, Emma Raven: Az alkony lovai, és minden eddigi kötelező olvasmány a Kőszívű ember fiaitól az Egri csillagokig. Szeretem a biológiát, a földrajzot és az irodalmat. Amúgy erős négyes tanuló vagyok. Nem nagyon tv-zek, de Doktor House jöhet, meg persze a híradót megnézem. Nem sportolok. A politika még nem nekem való. A suliban ebédelek...Sodexo, nagyon pocsék. De itthon legtöbbször gyümölcsöket, zöldségetek eszek és tésztaféléket. Utálom a kólát és a más egyéb cukros löttyöket, ha tehetem csapi vizet iszok, vagy teát. Egyszerű mobilom van, csak telefonálni tud, jó az.

Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek.

Ez vagyok én, körülbelül. 15/L

A velem egykorúak nagyon mások. Ők isznak, cigiznek, a szexen jár az eszük, sz_nak a tanárok fejére, lopnak, csalnak, hazudnak, sznobok, szeretnek megalázni másokat. Ezért elég nehéz barátokat találnom. Persze és csinálok néha hülyeséget, de a "jófejek" tevékenységeihez az semmi.

:D

2010. febr. 7. 10:40
 13/13 A kérdező kommentje:

uhh...

hát, ami biztos jellemző a 15 és 25 év közöttiekre, legyenek trendik, vagy nem trendik, hogy szövegértés nulla és hogy kva énközpontúak. Mindenki nagy ügyesen leírja magát, hogy milyen egyedi és jófej, de b@szik a kérdésre válaszolni.

Akárcsak az utolsó. Az egész őnsztoridból ez az egy dolog érdekelne kifejtve úgy, ahogy leírtad magad: "A velem egykorúak nagyon mások. Ők isznak, cigiznek, a szexen jár az eszük, sz_nak a tanárok fejére, lopnak, csalnak, hazudnak, sznobok, szeretnek megalázni másokat."

Ezeknél a veled egykorú "másoknál" milyen márkák a menők? mi a trendi?

(egyébként szerintem a tisza márka is elég sznob dolog..)

2010. febr. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!