Akkor hogy is van a pretty little liars? Össze vagyok keveredve.
Csak most kezdtem el nézni és nagyon tetszik de az 1. évad vége fele leakadtam :( nem értem.
Akkor mi volt Jenna és Toby (nemtudom hogy kell írni) között?
Miért dobott Alison bűzbombát Toby házába?
Miért kellettek a lányok Alison-nak? Mert láthatóan nem barátnak.
Miért ölte meg Ian Alison-t?
Miért akarta Alison hogy Toby kerüljön bajba?
Ki hívta ki a zsarukat Toby-ra a templomnál?
Jobban szólva az egészet nem értem de nem szeretném megint végignézni mert úgy se érteném meg.. :( aki segít nekem annam végtelenül hálás leszek!
Jenna és Toby jártak , de aztán mostohatesók lettek amennyire emlékszem és Jenna szerette volna , ha együtt maradnak , de Toby már így egyáltalán nem .
A többi kérdésre nem tudom a választ , túl rég néztem már és a neveket sem tudom már nagyon .
nem tudom hogy segítek-e, de amire emlékszem:
1.mostohatesók, és jártak
2.mert azt hitték hogy Toby kukkolja őket
3.nem tudni, a lányokkal mindig azt éreztette hogy különlegesek
4.nem ölte meg Alisont
5.mikor? miért? mi van?
6.-A (még nem tudni ki)
1.Mostohatesók voltak.De jártak,vagy is Jenna kényszerítette Tobyt.
2.Mert azt hittte kukkolja őket.
3.Hogy legyen ,,serege" úgy is fogalmaznak,hogy játszott velük mint a babákkal.
4.Nem ölte meg.
5.Azért mert azt hitte,hogy kukkolja őket és inkább Toby kerüljön bajba mint ők.
6.Jenna hívta a zsarukat,hogy Toby ne meneküljön el,és ne ,,Hagyja el" inkább menjen börtönbe elven. :D
Toby "kukkolta" a lányokat (am nem -_-)
Alison szivatni akarta Hannat, Spencer okos, Aria hiszékeny, Emily pedig......csókolóztak
Azért akarta h Toby keveredjem bajaba, mert nem akart vele járni, ki akarna bűnös lenni?
A templomos....szerintem Spencer
SPOILER!:
Alison él, Spencer leütötte, anyja eltemette, kis idő múlva kiásták
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!