Mit tegyek, hogy ne rágjam a körmömet?
rágom a körmöm, és nem tudok leszokni róla.
már próbáltam keserű körömlakkal, ráirtam hogy "ne rágd" beragasztottam raktapasszal is, de egyik sem használ, mindig újrakezdtem.
emiatt még a suliban is cikiznek.
csak annyi még hogy nagyon durván, tövig rágom a körmömet, főleg a mutatóujjamon, és már olyan csúnya, más az alakja, el van torzulva.
na meg azt a vékony izét is szoktam a körmömön lerágni, ha már nincs mit a körmömböl...
A koromragasnak nagyon sok oka lehet.
En azert meg hasznalnam azt a rosszizu koromlakot.Meg ha szereted festeni akkor fesd ki es ha tudsz fessel ra szep mintakat(a youtobon sok ilyen van az en szemelyes kedvencem cutepolish)es mivel szep a kormod nem fogod ragni.:)
Probald meg megkeresni az okot amiert elkezded ragni,ahogy az elottem iro is irta minden az gyban dol el.A legtobben stresz miatt ragjak.En regebben a kormom melletti bort ragtam ha stesszeltem,de ahelyett h ragom a kormom ragozok.Nekem az sokat segitett :)
Es hogy erositsd a kormodet citromlevet keverj ossze fogkremmel kend fel a kormodre 1- percet hagyd rajta majd mosd le,ezaltal erositeni is tudod.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!