Mit csináljak, hogy ne rágjam a körmömet?! További infó lent!
Már nagyon rég óta rágom a körmömet. Nem rágom le tövig, de valahogy azt a kis fehér részt mindig sikerül lerágnom. Egyedül a hüvelykujjamat rágom le tövig. Már kipróbáltam a körömrágás elleni lakkokat, de nem használ. Így is rágom. Mivel 13éves lány vagyok és még általánosba járok, nem lehet műkörmöm. Kérlek segítsetek. Félek kitenni bárhová a kezemet, mert félek, hogy kicsúfolnak...Egyszer már meg is jegyezte az egyik osztálytársam, hogy "milyen rövid a körmöd!". :(
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Szerintem ez mint akaraterő kérdése, de ha ezt automatikusan ösztönből megcsinálod akkor szerintem ragasszad le, vagy tedd lehetetlenné hogy megrágd a körmöd. :)
13/F
Van olyan íz/szag amit nagyon utálsz? Én pl a köménymagot bármilyen formában, így ha ilyen gondom lenne, akkor raknék fel színes körömlakkot, szórnék bele egy kis köménymag morzsalékot, már a szaga is elvenné a kedvem. A lakkon meg nem látszana, vagy ha igen, hát istenem.. annyi féle van ma már, hogy mindegy:)
De igen, akaraterővel kell csinálni! Ha mondjuk rád ön, akkor csinálj valami mást, rajzolj, vagy kezdj bármi hülyeséget csinálni.
igaz fiú vagyok,de nem értem ez miért probléma?:D
már vagy 10 éve(18 vagyok) nem nyírtam ollóval a kezemről a körmeimet mert ha kicsit is nagyobbak mint kellene lerágom.sokkal praktikusabb és gyorsabb is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!