Félrenyeltem súlyosan, majdnem megfulladtam. Mit tegyek? Hova ment az a korty tea, amit félrenyeltem? Vissza tud jönni valahogy onnan? Vagy további következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 20:56
1/4 anonim válasza:
Ha most már tudsz rendesen levegőt venni, akkor már kijött.
2/4 anonim válasza:
Ha félrenyeltél, akkor a tüdődbe ment, de azt a leggyakrabban kiköhögöd, de ha valami benn marad, tüdőgyulladást okozhat.
3/4 anonim válasza:
fulladsz még? mert ha nem kiköhögted
ha a tüdődben lenne fulladnál még mindig. ha folyamatosan fulladsz és nem tudod kiköhögni, akkor irány az ügyelet.
4/4 A kérdező kommentje:
Először alig tudtam köhögni kezdeni, attól féltem kiborul a kezemben a pohár, letenni sem tudtam hirtelen... :-)
Köhögtem utána, de épp ez az, hogy nem éreztem, hogy az a kortynyi folyadék visszajönne. (Hát ezért is kérdezek...:-))
Amúgy lehajoltam fél percre, hogy hátha úgy kifolyik, de úgy sem éreztem...
Tüdőszűrésen látják amúgy, ha ilyen gond van?
Most már kb percenként köhögök egyet, egyet, talán minden oké, csak nem értem az egészet... :-(
2012. jan. 2. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!