Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne rágjam...

Mit csináljak, hogy ne rágjam a körmömet?! További infó lent!

Figyelt kérdés

Már nagyon rég óta rágom a körmömet. Nem rágom le tövig, de valahogy azt a kis fehér részt mindig sikerül lerágnom. Egyedül a hüvelykujjamat rágom le tövig. Már kipróbáltam a körömrágás elleni lakkokat, de nem használ. Így is rágom. Mivel 13éves lány vagyok és még általánosba járok, nem lehet műkörmöm. Kérlek segítsetek. Félek kitenni bárhová a kezemet, mert félek, hogy kicsúfolnak...Egyszer már meg is jegyezte az egyik osztálytársam, hogy "milyen rövid a körmöd!". :(

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 22. 18:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egy hónapja még velem is ez volt!! :// de sikerült leszoknom róla! :) Valahol azt olvastam, hogy első hétben mondjuk csak a jobb kezeden rágod a körmöd utána meg már csak az egyik ujjadon ezután pedig már sehol! Nekem ez nem jött össze de te próbáld ki szerintem, hátha! Én végül úgy szoktam le hogy láttam képeken milyen csúnya így a körmöm és magamra parancsoltam, hogy mostmár elég!! :) Sikerült! ;) Hajrá
2012. júl. 26. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
szia! én azt ajánlom, az egyetlen dolog ami nálam bejött: műköröm. semmi extra, hiszen 13 éves vagy, de ha elmész anyuddal/egyedül egy körmöshöz és megmondod mi abajod vágni fogja mert elég sokan csináltatnak emiatt műkörmöt. nem fontos belakkozni se a végén, meg nem kell hosszúnak se lennie. mások észre se fogják venni, csak h szép a körmöd, és fél-1 év alatt teljesen elfeljted a körömrágást/találsz magadnak más pótcselekvést...
2012. júl. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!