Az a célom,hogyha majd felnövök,kimegyek külföldre lakni és dolgozni,mikor már lesz férjem.Én Kanadába szeretnék kijutni .Most 14 éves vagyok,ezt a célt 13 évesen tűztem ki magamnak.Most van az az időszakom,amikor azért izgulok,hogy hova vesznek fel.Elsőnek is és másodiknak is,SŐT MÉG HARMADIKNAK IS egy egészségügyi iskolát jelöltem meg,nem tudom,hogy milyen az egészségügy külföldön,de ha lesz egy gyermekgondozó nevelő és egy egészségügyi asszisztensi okj-s képesítésem na meg egy érettségim,akkor Magyarországon fogok dolgozni egy ideig.De utána mindenképp szeretnék külföldre menni,megvalósítható-e ez ilyen alapokkal?Én eddig mindig elértem minden célom,ami az életemben eddig volt.Gyereket is külföldön szeretnék majd szülni,Magyarországra meg csak kellemes emlékként szeretnék gondolni,és a hazámként is persze,örökre.De megvalósítható-e ez a cél?És ha igen,akkor hogyan?
2010. jan. 31. 20:03
1/9 anonim válasza:
Hát ha csak az a célod, h külföldre menj, hát mért ne tudnád megvalósítani? Nem olyan nagy dolog manapság külföldre költözni, csak jól kell beszélni a nyelvet. Persze ehhez még sok idő kell mire sikerül véghez vinned célod ha csak 14 éves vagy. Az is lehet, hogy pár év múlva másképp gondolod.
Egyébként ha már külföldre akarsz menni Kanada sztem is jó választás! Nálam is benne van a top 10-ben.
2010. jan. 31. 20:31
2/9 anonim válasza:
Kanada uncsi, irány az usa.
2010. jan. 31. 21:41
3/9 anonim válasza:
Kanada unalmas? USA-val szemben??
Hát fiam, te tudod. Gyanítom te is tv-n nőttél fel, de azért elmondom neked, hogy külföld nem egyenlő usa-val. Van azon kívül még egy csomó ország, csakhát azt nem látod a tv-ben nap mint nap, de azért vannak hidd el.
2010. febr. 1. 09:57
4/9 A kérdező kommentje:
:D mer mér lenne Kanada unalmas??:S
2010. febr. 1. 14:02
5/9 anonim válasza:
21:41 vagyok
igazából aki békés nyugodt életet szeretne, ahol nem történik semmi akkor Kanada tökéletes.
Amúgy nem ez miatt mondtam, hogy unalmas, ez csak a saját véleményem de azért nézd meg ezt nagyon lol
Én például azt se tudom mi leszek csak azt hogy rajzolni fogok jó cél mi?:D
2010. márc. 21. 00:27
8/9 anonim válasza:
Szia. 12 vagyok. Canadabn elek ami azt jelenti h az eletm nagy reszet itfogom tolteni mert nem fogunk haza menni haminden igaz akkor soha. angol-t tanulom hisz vegulis a suliban, boltban midnehol azt hallom szoval..elosoris tanuld a nyelvet az nagyon fontos es hat..ez sima ugy de ahoz h mind igy legyen ahogy irtad akkor szerintem mar most kikellen jonnod h felmerd a terepet stb :D de eez szerintem siman lehetseges. es szerintem lehet egy masik szakma is.
2010. márc. 21. 01:31
9/9 anonim válasza:
21:40-es honnet veszed kanada nagyon nagy egyebkent meg Eszak Amerika szoval sztem nagy kulombseg biztos nincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!