Boyka6969 kérdése:
1.9 D. peugeot 405 gld be turbo?
Figyelt kérdés
van egy 1.9 D peugeot om . es van benne szivo diesel . meg turb diesel . az lenne a kerdesem hogy a szivoba lehet rakni turbot ? vagy nem ... ha igen hol hejeszkedik el ? mennyibe fáj ?2014. dec. 6. 22:04
1/2 A kérdező kommentje:
1.9 D. peugeot 405 gld be turbo?
van egy 1.9 D peugeot om . es van benne szivo diesel . meg turb diesel . az lenne a kerdesem hogy a szivoba lehet rakni turbot ? vagy nem ... ha igen hol hejezkedik el ? mennyibe fáj ?
2014. dec. 6. 22:11
2/2 Nadon Fidel válasza:
A legegyszerűbb megoldás belecsavarozni egy gyári turbós motort a bontóból. És sokkal olcsóbb is. Végigjártam egy hasonló tortúrát, nekem turbós 306 van, de XUD motor van mindkettőben és a következő különbségeket leltem fel a szívóhoz képest:
- más hengerfej
- más szívócsonk
- más kipufogócsonk
- intercooler
- turbó
- turbóolajzócső
- turbóolaj visszavezetőcső
- nagyobb olajszivattyú
- vizes olajhűtő
- másik adagoló, asszem a Boscht át lehet építeni
- porlasztócsúcs
- olyan vetilátorvezérlés, ami padlógáznál beindítja a kényszerhűtést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!