Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért erőltetik azt a baromság...

Miért erőltetik azt a baromságot hogyha nem végzem el a középiskolát nem lehet belőlem semmi?

Figyelt kérdés
Van 2000 dolog amihez 8 általános sem kell és 100× többet lehet keresni, mint szakmával.
2014. dec. 5. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság magyarországon, ha nem vagy szuperszép/szuperronda/botrányos vagy nincs nincs ismerősöd a szakmából, sem éneklésből, sem színészetből nem fogsz tudni megélni. A tehetségekre tesznek magasról, itt már rég nem az a lényeg.

Külföldön még esélytelenebb.

Úgyhogy tanulj csak szorgalmasan.:)

2014. dec. 6. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:

*Magyarországon

Bocsi.:)

2014. dec. 6. 16:14
 13/17 A kérdező kommentje:

hát de mint mondtad felesleges :D

amúgy meg szerintem olyan személy vagyok aki nem annyira rossz rap írásban és ha fejlesztem ezt a képességem akár még jó rap-er is lehetek csak így ebből indult ki az egész és engem nem a média izgat hanem a közönség véleménye a közönség pedig szereti a tehetségeket :)

2014. dec. 6. 17:44
 14/17 anonim válasza:

Ez igaz is meg nem is.Van rá esélyed,de nagyon minimális.Azt mondják ha van tehetséged és szerencséd akkor "kitudsz" tűnni a tömegből.Van olyan ember akinek ez sikerült neki éppen meg volt a tehetsége is hozzá,na meg a szerencséje is.

A barátom zenész konkrétan ebből él,tehát zenész körökbe mozgok.Sajnos a "közönség szeretetéből" nem lehet megélni.Nem akarlak visszarántani a valóságba,de körülöttem nem 1-2 olyan ember van akik Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztek ilyen olyan kitüntetésekkel,hiába elismertek még sem tudnak boldogulni.

És igen a médiába nem mindig azok szerepelnek akik le tettek valamit az asztalra( és még is ők boldogulnak mert itt az értelmi nívó és erre vevők az emberek) ,ha nem akik folyton botrányt csinálnak.

2015. jan. 9. 17:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Busta,Essemm,Siska,Barbárfivérek,Deniz,Anonim MC és még egy csomót sorolhatnék akik a 0-ról indultak
2015. jan. 9. 21:19
 16/17 anonim válasza:
Előző voltam.Ha te ezt elhatároztad és úgy vettem ki a szavaidból akkor próbáld meg :)Még az is lehet hogy befog jönni,de azért lehet hogy legalább egy szakmát tanulj ki a biztonság kedvéért,hogy bebiztosítsd magadat.
2015. jan. 17. 21:54
 17/17 A kérdező kommentje:
koszi :) probalkozok csak kegyetlen nehez mert a tanaroknak eleg erdekes hozzaallasa van a dologhoz
2015. jan. 19. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!