Miért erőltetik azt a baromságot hogyha nem végzem el a középiskolát nem lehet belőlem semmi?
Sajnos manapság magyarországon, ha nem vagy szuperszép/szuperronda/botrányos vagy nincs nincs ismerősöd a szakmából, sem éneklésből, sem színészetből nem fogsz tudni megélni. A tehetségekre tesznek magasról, itt már rég nem az a lényeg.
Külföldön még esélytelenebb.
Úgyhogy tanulj csak szorgalmasan.:)
hát de mint mondtad felesleges :D
amúgy meg szerintem olyan személy vagyok aki nem annyira rossz rap írásban és ha fejlesztem ezt a képességem akár még jó rap-er is lehetek csak így ebből indult ki az egész és engem nem a média izgat hanem a közönség véleménye a közönség pedig szereti a tehetségeket :)
Ez igaz is meg nem is.Van rá esélyed,de nagyon minimális.Azt mondják ha van tehetséged és szerencséd akkor "kitudsz" tűnni a tömegből.Van olyan ember akinek ez sikerült neki éppen meg volt a tehetsége is hozzá,na meg a szerencséje is.
A barátom zenész konkrétan ebből él,tehát zenész körökbe mozgok.Sajnos a "közönség szeretetéből" nem lehet megélni.Nem akarlak visszarántani a valóságba,de körülöttem nem 1-2 olyan ember van akik Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztek ilyen olyan kitüntetésekkel,hiába elismertek még sem tudnak boldogulni.
És igen a médiába nem mindig azok szerepelnek akik le tettek valamit az asztalra( és még is ők boldogulnak mert itt az értelmi nívó és erre vevők az emberek) ,ha nem akik folyton botrányt csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!