Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha felhívok egy középiskolát,...

Ha felhívok egy középiskolát, akkor egyenesen a prtán veszik fel vagy hol?

Figyelt kérdés

Holnap fel szeretném hívni az egyik iskolát,mert a fiam oda menne szeptembertől de én tudom kivel akarok beszélni viszont nem szeretném,ha többször kapcsolgatnák a mellékeket,mert az sok idő és úgy több pénbe kerül a hívás. Sajnos már volt sokszor,hogy kapcsoltak ide oda és több 10 ezret fizettem.

Most annak örülnék,ha egyböl a tanári iroda venné fel,de sajnos a porta fogja felvenni biztos.

A porta veszi fel először és onnan lehet kérni a mellékeket vagy a tanári veszi fel?

2013. máj. 26. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelmesen elolvastam mindent.

A porta fogja felvenni. De mi a kérdés, mert ezt te magad írod.

Ha eltekintek a magyarázattól, a kérdésedre nincs válasz. Nem tudom mennyi középiskola működik az országban, de biztos van olyan, amelyiknek a tanári szoba száma is publikus, van olyan, amelyikben nincs portaszolgálat.

A több tízezer forintos hívás a mese kategória, hacsak nem Új-Zélandról telefonálsz.

2013. máj. 26. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt,hogy ki veszi fel.

Mert kerülni akarom ezeket,hogy " kapcsolom a tanárit" és addig szól valami zene,közben mondja,hogy kérem tartsa a vonalat,mert jelenleg minden munkatársunk foglalt .

És ilyenkor frászt tudnék kapni,hogy addig meg pörög a számla.

Ezért kérdeztem,hogy ki veszi fel?

2013. máj. 26. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
.
2013. máj. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!