A rajzfilm készítők miért készítenek olyan részeket amik ijesztőek, sőt, egyenesen morbidak? Pl: Spongyabob: Squidward suicide- vagy vami ilyesmi.
A 'rajzfilm' egy műfaj.
A 'mesefilm' meg egy másik műfaj.(Lehet rajz-, báb-, vagy akár élőszereplős film is.)
Rajzfilmet felnőtteknek is készítenek.
"de gustibus non est disputandum..."
(Ízlések és pofonok...)
Miért, hány éves vagy?
Olyan, hogy Tunyacsáp öngyilkossága, nem létezik, nem adtak le ilyen részt se Magyarországon, se máshol, mivel a Spongebob gyerekeknek készült és nincs rajta korhatár (legalábbis talán ha manapság néha a műsorra rakják max. a +6-os karika kerül ki), és ennek értelmében nem mutathatnak benne be gyilkosságot/öngyilkosságot.
Az Adventure Time-ban maximum kicsit ijesztő lehet gyermeklelkű nézőknek néhány alak, de szerintem még Nyomi szerencsétlen utazásaiban is több bizarr elem volt...
A Family Guy pedig olyan mint egy Simpson család megfejelve durva, néha szexista poénokkal és ocsmányságokkal. Viszont rajta van a 16-os korhatár is, szóval saját felelőssége bárkinek is ha annak ellenére, hogy nincs túl a 16. életévén nézi a sorozatot.
Én speciel a Simpson családon nőttem fel és már nem néztem nagyon a Family Guy-t, mert a poénjait néha túlerőltetettnek és kiszámíthatónak vélem...
azt terjesztik,hogy a youtube-on ha megnézed a suicide mouse videót akkor öngyilkos leszel
de ez kb annyira hülyeség,mint az a "hipnotizálós,szemetkivájniutánnaelküldeniayoutubenak" videó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!