Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudok bal kézzel...

Miért nem tudok bal kézzel egyenesen ütni? Bunyóba

Figyelt kérdés
Jobb kezes vagyok.Úgy állok be hogy a bal lábam 1 kicsit előrébb van mint a jobb.Bal kézzel nagyon jó horgot tudok adni közelről,teljes testi erőböl.De viszont egyenesen csak a jobb kezemmel tudok ütni.Miért van ez ? Meg védeni a bal kezemmel védek, mint az mmasok
2013. máj. 20. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Az az igazi bunyós aki mind a két kezével tud ütni. Akármilyet. Én is jobb kezes vagyok, de ha kell én bal kézzel is tudok ütni. Akik csak jobb kézzel ütnek és nem tudnak bal egyesen ütni azt ugy kiüti egy nagy csávó, mint a fr*nc. Aztán minek teszed fel ezt a kérdést kérdező ha megkérdezhetem?! Kötözködsz a suliban???
2013. jún. 2. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kötözködök. De néha muszáj móresra tanítani 1-2 gyereket. Akik kislányokat bántanak pl
2013. jún. 3. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem.
2013. jún. 4. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
De ne a kislányokat védd wazee...mi vagy te, papucs??? Magadat védd meg!!
2013. jún. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!