Miért van az, hogy a szupermarketek pénztáránál a legtöbb nő egyenesen a szatyrába pakolja az árut, még akkor is, ha van egy nagy bevásárlókocsi nála?
Ne állj be nő mögé ha nem tetszik.
Én is egyből szatyorba pakolok,igy kényelmes.
várd ki a sorod.
Mi ha sokat vásárolunk tehát ha bevásárlókocsival megyünk,akkor a kocsiba tesszük a dolgokat.Aztán a pénztártól való eljövetel után rakjuk bele a zacskókba a dolgokat.Elég sokan így tesznek.Persze vannak olyanok is akik nem,lehet te pont az utobbiakat láttad.De amugy ha valaki vásárolni megy akkor ugy kell kalkulálni az időt hogy ilyenek is történnek.Akkor a vásárlásra kell fordítani az időt.
Én pl.azt nem szeretem pl.általában ünnepek előtt hogy mindenki siet,tolakszik,a lábamra lépnek,olyan gyorsan mennek hogy alig tudnak kikerülni a kocsival..Ez is elég bosszantó.
Én nagyon rühelem, mikor ott tipródnak előttem és pakolnak. Az én cuccaimat meg nem tudja hova tenni a pénztáros. mert az előző kényelmesen szortírozva pakolgatja el a dolgait.
Én mindig a kocsiba/kosárba pakolok a pénztárnál.
Én nem csak nőknél vettem észre.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!