Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a szupermar...

Miért van az, hogy a szupermarketek pénztáránál a legtöbb nő egyenesen a szatyrába pakolja az árut, még akkor is, ha van egy nagy bevásárlókocsi nála?

Figyelt kérdés
Egy kicsit bosszantónak tartom, hogy azon piszmognak, hogy mindent beletegyenek a két-három szatyorba, ahelyett, hogy gyorsan berámolnának a kocsiba, fizetnének és azután félreállva kényelmesen bepakoljanak. Nem veszik észre, hogy feltartják a sort, a pénztárosoknak is lilul a fejük, mert nem tudják hová lecsúsztatni a másik vevő holmiját, mert még mindig teli van a pakoló az előző vásárló cuccaival, aki próbálja begyömöszölni a két kilós pulyka mellé a negyvenhat kutyakonzervet egy kis kézitáskába. Lehet, hogy diszkriminatív vagyok, de ezt a módit kimondottan csak nőknél vettem észre.
2012. aug. 29. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi is így szoktuk. Így csak egyszer kell pakolni, és mehetünk is a kocsihoz. Bár mi előre válogatva rakjuk fel a szalagra a cuccokat, külön a hűtőseket, külön a fürdőseket, stb...
2012. aug. 29. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne,ha eleve olyanok lennének a kocsik,hogy a bevásárlószatyrot nyitva bele lehetne rakni ( a kocsin lenne egy rész,ami tartaná a szatyrot) és akkor mindenkinek jó lenne.
2012. aug. 29. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne állj be nő mögé ha nem tetszik.

Én is egyből szatyorba pakolok,igy kényelmes.

várd ki a sorod.

2012. aug. 29. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi ha sokat vásárolunk tehát ha bevásárlókocsival megyünk,akkor a kocsiba tesszük a dolgokat.Aztán a pénztártól való eljövetel után rakjuk bele a zacskókba a dolgokat.Elég sokan így tesznek.Persze vannak olyanok is akik nem,lehet te pont az utobbiakat láttad.De amugy ha valaki vásárolni megy akkor ugy kell kalkulálni az időt hogy ilyenek is történnek.Akkor a vásárlásra kell fordítani az időt.

Én pl.azt nem szeretem pl.általában ünnepek előtt hogy mindenki siet,tolakszik,a lábamra lépnek,olyan gyorsan mennek hogy alig tudnak kikerülni a kocsival..Ez is elég bosszantó.

2012. aug. 29. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, második ez jó ötlet lenne. Egyébként nem azt állítottam, hogy minden nő így csinálja, ezért csak beállok mögéjük. Egyébként nem szoktam rájuk szólni, sem pofákat vágni, ehhez azért vagyok elég jólnevelt, csak valahova már csak el akartam panaszolni.
2012. aug. 29. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon rühelem, mikor ott tipródnak előttem és pakolnak. Az én cuccaimat meg nem tudja hova tenni a pénztáros. mert az előző kényelmesen szortírozva pakolgatja el a dolgait.

Én mindig a kocsiba/kosárba pakolok a pénztárnál.

Én nem csak nőknél vettem észre.

N

2013. júl. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!