Miért erőltetik azt a baromságot hogyha nem végzem el a középiskolát nem lehet belőlem semmi?
Oké énekes leszel.
És egy interjú során viccesen megjegyzi a riporter, hogy jobb hangod van mint Bartók Bélának.
Te meg égsz mint a rongy mer azt se tudod ki volt Bartók...
Kb. 7 milliárd ember él a földön. Tudod, mennyi nulla kell a szám leírásához? Nos, hozzávetőlegesen mennyien élnek abból, hogy énekelnek? Ezek hány százaléka lehet a teljesen iskolázatlan?
Egyébként senki nem erőlteti. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Úgy teszed tönkre az életedet, ahogyan neked jól esik.
Kedves kérdező! Az ofszet gépmester tudod mit csinál? A nyomógépen csavarokat tekerget, meg kukkolja a papírt. Meg festéket cuffol, meg gépet mos (ha van segédmunkása, akkor az.) Kb. ennyi. A középiskolai végzettség alapfeltétel ahhoz, hogy ezt megtanulja.
Nem becsülöm le a kétkezi munkát, de amikor azt mondják, hogy nem lesz belőled semmi, akkor nem a hegesztőre meg vízvezeték-szerelőre gondolnak.
Számítógéphez nyolc általános? Hm. Sem az összepakolásához, sem beüzemeléséhez, sem használatához nem elég.
Én dolgozom vele. Egyszer tanultam 4 évig egy szakmát, később egy évig továbbképzésre jártam, majd további két évet. Azért csak ennyit, mert ráuntam a tanulásra. Most meg hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!