Mitől plázacicák a plázacicák? Hogy néznek ki?
Uristen...NEm tudom hogy nevezhetii valaki magááát plááza cicáának? HA valaki szőke mert az a hajszin tetszik neki,és pinkben jár mert az a stylusa aakor már el nevezik mások, vagy taláán "magáát" plaza cicaanak?? -.- hihetetlen....
HOGY LEHET VALAKI OLYAN PI*A HOGY MAGAT PLAZA CICANAK NYILVANITSAAAA......ERTSETEK MEG MAR HULYE EMBER H AZ NEM EGY STYLUS KONYORGOM!!
Köszike ! : )
utolsónak pedig : Csak én vagyok vak, vagy valaki tényleg plázacicának nevezte itt magát ? : D
Nos:
- plasztikai műtétek
-vékony alak-edzés szépségápolás minden nap!
-jó, trendi,márkás ruhák
- szuppy kiegészítők (értsd: póthaj, műköröm, szoli,smink,műszempilla,ékszerek,ájfón,:D)
Persze nem az egészséges mértékben, hanem ezt mind eltúlozva,+jellemzi őket:beképzeltség,felsőbbrendűnek érzik ezáltal magukat ugyanakkor butácskák,élősködnek a párjukon vagy szüleiken,dolgozni nem vágynak,életüket jellemzi a sekélyesség, magamutogatás és kb ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!