Rendeltem az olx-röl egy csizmát . átis utaltam a pénzt 7000 forintot. De az eladó utánvételel küldte . én nem vettem át mert már átküldtem neki a pénzt elöre utalásal. Tehetek feljelentést ez ellen?
de nem érted ... rendeltem egy cipöt elküldtem neki a cipöt meg is hozzta a postás csak hogy utánvételel küldte magyarán mégegyszer ki akarta fizetetni a cipöt..de nem vettem át...
tehetek fel jelentést ?.
És mégis milyen indokkal tennél feljelentést? Még csak át sem vetted. "Ismeretlen tettes ellen ravaszkodás gyanújával?"
Haha.
Nincs itt semmi hiba!
Te "egy csizmát" rendeltél, ő egy PÁRAT, azaz két darabot küldött.
.
Könnyen lehet, hogy tanulópénznek kell elkönyvelned - hacsak be nem ismeri tévedését!
nem küldi vissza nem válaszol a leveleimre meg semmise..csak félek h nem csinálnának semitse... elvégre elküldte még ha nem is ez volt megbeszélve..de biztos nem kapna komolyabb büntetést ://
van aki vissza esö gyilkos stb mégse ül börtönbe nem hiszem hogy ezért kapna valamit max felfügesztetett jol tudom ??
és ha már feljelenteték ?..ha pl mással is megcsinálta.
2-3 emberel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!