Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láttam egy 50 ml-es (millilite...

Láttam egy 50 ml-es (milliliter) gázspray-t. Ez hány grammnak felel meg?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 16:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

[link]

"(1 ml / 0,707 g )"

Szóval 50 ml*0,7 gramm = 35 gramm töltőtömeg

Ezért volt fura amit írtál.

Amúgy mi van akkor ha pepper spray-t veszek?

2010. jan. 30. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
mér én szerezzek be neked?a neten biztosra veszem hogy 50ezer alatt lehet találni.szted én honnan szerváltam az enyémeket.meg hoygan szerezzek már neked én ez azért nem ugy megy hogy feladom postán te meg utánvétellel majd átveszed.
2010. jan. 31. 16:01
 13/21 A kérdező kommentje:
50 ezer alatt olyan fegyver ami éles lőszert kivisz? Hol lehet olyat beszerezni? Mert a Tesco-ban nem az 100.
2010. jan. 31. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:

tescobaXD hát ezen jot röhögtem.

gondolkozz egy kicsit.magyarországon elméletileg illegális bármilyen löfegyvert tartani engedély nélkül.szoval szted a tescoba fogják árusitani ugye?

főleg az éles löfegyvereket.szted probáld a lidlbe ott biztos leszXD

aki keres az talál.de legális üzletekben nem fognak illegális dolgokat árusitani.vagy lehet a pult alatt van és ha tudod a jelszot lehetXD

2010. jan. 31. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:

22:48-as vok,

arról én nem tehetek, hogy az interneten mit írnak, szerintem az adatbázis biztosabb, de mind1.

nowar.hu

airsoftgun.hu

mind1-ik en van gázspray!

szerinted a 9mm-es gumilövedékes nem lehet átalakítani élessé? Csupán tudni kell, hogy...

2010. jan. 31. 20:06
 16/21 A kérdező kommentje:
A gumilövedékes fegyverek csövének a közepében van egy kis szűkítés. A gumi egy kicsit összenyomódik, de a fém az beszorul. Egyszer egy töltényből kiszedtem a gumigolyót, és beleraktam egy fémet (fegyverboltban kulcstartóként lehet venni). Majd kötöttem rá egy madzagot és jó messziről elsütöttem. A fegyvert 3 darabban vittem haza. Szétnyílt mint egy rózsa!
2010. jan. 31. 20:12
 17/21 anonim ***** válasza:
A 9mm gumilövedékest már csak azért se lehet élessé alakítani, mert általában spiáterből vannak a fődarabjaik, és egyszerűen nem viselik el a "komoly" szilárd lövedékes lőszereket.
2010. jan. 31. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:

egyesek igen nagy hülyeségeket irnak ide.hogyan lehetne már átalakitani éles löszerré a gumilövedéket?

nézzétek inkább meg azt mi van akkor ha pl gázpisztolybol lönek ki éles 9mm-est.hát nem marad sok belőle.

2010. febr. 1. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Egyszer Kaliberben volt, hogy valaki a 9mm PAK öntöltő gázpisztolyába 7.62TT vaktöltényt rakott. Hiába volt vaktöltény, darabjaira szakította a fegyvert, a szán oldala leszakadt, a töltényűr meg széthasadt (asszem Röhm RG-88 volt), plussz ugye személyi sérülés.
2010. febr. 1. 14:06
 20/21 A kérdező kommentje:

Ja. Egyetértek. Nem tudom mit okoskodik itt az a majom.

De visszatérve a kérdésre: 50 ml-es (milliliter) gázspray hány grammnak felel meg?

2010. febr. 1. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!