Láttam egy 50 ml-es (milliliter) gázspray-t. Ez hány grammnak felel meg?
"(1 ml / 0,707 g )"
Szóval 50 ml*0,7 gramm = 35 gramm töltőtömeg
Ezért volt fura amit írtál.
Amúgy mi van akkor ha pepper spray-t veszek?
tescobaXD hát ezen jot röhögtem.
gondolkozz egy kicsit.magyarországon elméletileg illegális bármilyen löfegyvert tartani engedély nélkül.szoval szted a tescoba fogják árusitani ugye?
főleg az éles löfegyvereket.szted probáld a lidlbe ott biztos leszXD
aki keres az talál.de legális üzletekben nem fognak illegális dolgokat árusitani.vagy lehet a pult alatt van és ha tudod a jelszot lehetXD
22:48-as vok,
arról én nem tehetek, hogy az interneten mit írnak, szerintem az adatbázis biztosabb, de mind1.
nowar.hu
airsoftgun.hu
mind1-ik en van gázspray!
szerinted a 9mm-es gumilövedékes nem lehet átalakítani élessé? Csupán tudni kell, hogy...
egyesek igen nagy hülyeségeket irnak ide.hogyan lehetne már átalakitani éles löszerré a gumilövedéket?
nézzétek inkább meg azt mi van akkor ha pl gázpisztolybol lönek ki éles 9mm-est.hát nem marad sok belőle.
Ja. Egyetértek. Nem tudom mit okoskodik itt az a majom.
De visszatérve a kérdésre: 50 ml-es (milliliter) gázspray hány grammnak felel meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!