Láttam egy 50 ml-es (milliliter) gázspray-t. Ez hány grammnak felel meg?
Csak azért kérdezem, mert nem akarok túl nagyot venni (20 gramm felettit) mert elég gyakran igazoltatnak és az már nem legális.
Defenol CS spray volt amit láttam.
Nem tudom, hogy 1 ml hány grammnak felel meg. (nem azonos a víz sűrűségével !)
Ez biztos?
Még valaki? Véleményeket kérek.
Előző válaszadó vagyok, igen, biztos, tudod miután én foglalkoztam a kérdéseddel és megkérdeztem egy olyan barátomat aki egy olyan bolt vezetője ami ilyeneket és még sok más cuccot árul, így biztos, mivel ő volt olyan rendes és kikereste adatbázisból...
na ennyit erről...
Ha elkap a rendőr te fizeted a büntimet! oké?
Persze csak ha a spray miatt kap el. Benne vagy?
20:59-es vok,
te ide figyelj, segítséget kértél, mi megpróbáltunk segíteni,
tudod azt kívánom, kapjon el a rendőr...
Mivel jogos önvédelmi eszköz, így nem csinálhat semmit. De vegyél egy gázriasztót, az sokkal hatásosabb, erősebb és azzal se csinálhat semmit(azért mérlegeld a két eszközt)
Másrészt, erről azért megkérdeztem 2 rendőrt (igen, baráti körben ők is vannak!!) az egyik egy RFőkapitány, a másik felderítő, na ők mit adnának érte:
Mivel nincs rá írva, így semmit<1. válasz
2. válasz> Jogos önvédelmi eszköz, nem köthet bele, lesz@rja, hogy 20g nál nagyobb...
Két elég kötözködő rendőr...
Másrészt meg szerinted mi a rákért igazoltatnak folyton?
Ember, nem basztathat folyton, akkor szépen befáradsz az RK-ra és megkérded!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!