Van-e esély arra hogy íróként osszam meg a világgal világomat?
Teljesen ismeretlen szerző vagyok és tudom volt már kinn e kérdés.
Plusz:
Honlapom beizzítva, egy merőben új netes irodalmi vírusmarketingel kezdetnek, "ingyé", cél: terjeszteni az "igét" illetve ezzel a "hólabda effekttel tízezres facebook rajongói bázist szerezzek.
Ez lenne a bázis. G...i jó!!!
1. Mennyi az esély arra hogy kiadassam pl.a Librivel a korábban megírt könyvemet?
2. Ha ez megtörténik és tegyük fel egy "Harry Potter" kaliberű bombakönyv amit zabálnának az emberek, mennyi az esély hogy egy magyar szerzőből "Coelho" legyen?
Csoda kell-e ehhez?
Álmodozzam e inkább tovább és dolgozzak 33 évesen árufeltöltőként melyben az életem érteme a diákhitelsztornó?
Adjam e fel az álmaimat hogy megosszam az emberekkel a gondolataimat vagy próbáljam e meg a vonzás törvényét.
Gyermekeim: a kiadók b.nak a kéziratomra. 50 novella, egy regény a fiókban. A gyufa a konyhában.
"P... Neked ezzel kéne foglalkoznod!!!"
A Librinél elég sokat kell várni mire egyáltalán elolvassák a kéziratot, illetve nem kapkodnak a kezdőkért.
Ha olyan remekül írtad meg a regényedet, mint ezt a kérdést esélyed sincs, hogy bomba könyv legyen.
Amúgy egy kiadó sem fog megdicsérni azért, ha az írásaid nagy részét felrakod a netre, ha ott ingyen megnézhetik senki sem fog fizetni érte.
Stahl Judit sem hiszem hogy mindig szupcsi finomságokat sütfőz, mellesleg akkor nem ha épp csak úgy összeüt valamit bekapni.
Vannak freeview írásaim. Adják ki a könyveket, ennyi
Mert amit csak összeüt nem lehet finom?
Egy jobb kiadó csak minőségi könyveket ad ki, folyamodj magánkiadáshoz, ott nem nézik a minőséget.
33 éves korodhoz képest meglehetősen hisztis vagy.
Már válaszoltam, csupán nem felelt meg neked.
Amúgy: nem ismerjük a történetet, az írói stílusodat, azt, hogy mennyire vagy tehetséges így nem lehet eldönteni.
Szerintem ezt felnőtt emberként tudnod kéne.
"Kérem, hogy szigorúan a kérdésre adott válaszokra szorítkozzanak a válaszok."
Fogalmazás 1-es.
Ám a kérdésre még érdemben senk sem válaszolt. Nem erre jött létre ez az oldal?
A gyakorikerdesek.hu szöveges tartalmai a bizonyíték a magyarok elkeseredettségére, hogy már más nincs is más az elmében.
Ki képes félrerakni a negatív érzelmejet és kreatív választ adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!