Fiúk! Van még esélyem?
16 éves 160 cm 89 kg-vagyok. Az arcom nem mondható se csúnyának se szépnek. Nem vagyok egy matek zseni, de azért szoktam érteni az élet dolgaihoz.
Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
én úgy gondolom kérdező, hogy nem ezek alapján mondom azt egy lányról, hogy matek zseni-e vagy sem :)
Én se vagyok matekzseni, megmondom neked őszintén :)
Nekem az a fontosabb, hogy egyezzen kb az érdeklődési körünk, el tudjunk lenni egymással, és belsőleg is érdekeljük a másikat. Szóval... az, hogy 160 cm vagy.. én is annyi vagyok :)
Amúgy persze, de te mit gondolsz az "élet dolgai" alatt?
Bocs, az első mondatot elrontottam :D
Szóval... nem az alapján ítélek meg egy lányt, hogy jó-e matekból vagy sem :)
"Ti járnátok egy ilyen lánnyal?"
Nem járnék olyan lánnyal, aki számára a szex udvariatlanság.
A "dugás" szó használatát nem szeretem utolsó válaszoló.
Szerintem félre értettél
Ezek alapján nem döntenék sosem.
De egyébként biztosan van esélyed. Van akiknek a tucatlányok kellenek, van akiknek egy háziasszony, van akinek sovány, van akinek formásabb... De ami sokat számíthat, az a személyiséged.
Ezek szerint nem értetted meg a válaszomban az iróniát. Sok tulajdonságot írtál, de ezekből nem lehet megítélni, hogy milyen vagy.
- "16 éves, 160 cm, 89 kg" -> ezek olyan adatok, amelyek még megváltozhatnak
- "Az arcom nem mondható se csúnyának se szépnek." - ezt bármilyen lány mondhatja. A szépek azért, hogy ne tűnjenek beképzeltnek, a csúnya lányok azért, mert ez jobban hangzik mint az, hogy "Olyan randa vagyok, hogy mikor megszülettem az orvosok azt hitték, hogy a méhlepény vagyok."
- "Nem vagyok matek zseni,.." - ez is relatív. Én 12. végéig meg voltam győződve arról, hogy matek zseni vagyok, de a matematika egyetem kijózanított.
- "..., de szoktam érteni az élet dolgaihoz." - pontosan mire gondoltál.
....
Mellesleg a dugás nem csúnyább szó mint a szex vagy a b@@-s, mert mind a három éppen azt a dolgot jelenti. Hogy miért számítjuk a b@-t csúnya szónak, és a szexet nem?
Elmondom. Valamikor réges-régen több mint száz évvel ezelőtt, úri társaságokban neveletlenségnek számított kimondani az olyan szavakat, amelyek a szeretkezésre, nemi szervekre, WC-zésre utalnak. Így ezeket a szavakat egyáltalán nem használták.
Később kapcsoltak, hogy néha-néha ezeket is használni kell, éppen ezért kitaláltak néhány alternatívát.
....
Én biztos vagyok, hogy Árpád ősapánk nem szexelt, nem kakált vagy pisilt, hanem b@, szart és hugyozott.
"Ne a szavakon lovagolj!"
Te perverz. Vagyis udvariatlan, na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!