Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak átlagban milyen fiúk jönnek be? Milyen külsővel van esélyem csajozni?
Mindenkinek más!
Nem lehet általánosságban véve beszélni.
Valakinek a magas, vékony, valakinek a magas izmos, valakinek az alacsonyabb, vékonyabb, valakinek meg az átlagos, valakinek meg a fullos sem elég.:)
Ha nem vagy csúnya és személyiségre is szimpatikus vagy, akkor már van esélyed.:)
Nekem személy szerint a Magas 190cm, sötétbarna rövid haj, barna szem, borosta, Matt Leblanc arctípus jön be legjobban:) De úgy, hogy fiatalabb mint én.
Testalkat: vékony ne legyen, de agyongyúrt és kockahasú sem. Nekem az nem jön be.
Vagy átlagos, kis pocival, vagy mackós alkat tetszik:)
Öltözködés: Nem szakadt, Laza cuccokat szeretem (nem csőszárú, nem tapadós, nem b..zis farmer vagy katonamintás nadrág, póló/pulcsi)
Amelyik pasi lányos színű cuccot vesz fel: pl rózsaszín, sárga, narancs, lila, és társai, annak esélye sincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!