Ottó5 kérdése:
Eljön valaha az idő amikor végre beismerik az emberek, hogy nincs isten vagy egyáltalán nincs esély erre?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 11:11
1/3 anonim válasza:
jelenleg több a hívő ember...de azt mondják a tudósok hogy az évek során egyre kevesebb hívő ember lesz.tehát igen,eljön majd az az idő amikor minden ember (vagy majdnem minden ember)beismeri hogy nincs Isten.Bár szerintem az a variáció hihetőbb hogy Isten teremtette a világot...mind az hogy a majmokból lettünk... mert hát ha sok is a hasonlóság...elég "gáz" lenne :)
2/3 anonim válasza:
Nézd, én megátalkodott szkeptikus vagyok, sőt talán agnosztikus is, de azt mondom, nagyon nagy baj lenne, ha erre egyszer rájönnének az emberek. Istenre szükség van, akkor is ha csak mese.
3/3 anonim válasza:
majd ha jön egy meteor a Föld felé, és nem lesz aki megállítsa, na meg isten se segít, akkor talán rádöbbennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!