Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti féltek a haláltól? Én igen.

Manó11 kérdése:

Ti féltek a haláltól? Én igen.

Figyelt kérdés
halál,félelem

2014. nov. 13. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát egy kicsit :/ Nem hiszem hogy olyan jó érzés lenne....
2014. nov. 13. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Én nem félek. Ugyanis nem tudjuk mi lesz a halál után... Sokan meg vannak győződve arról, hogy semmi, olyan lesz mint mielőtt megszüledtünk volna.. De hát senki sem tudja.. Állj hozzá pozitívan!
2014. nov. 13. 21:35
 3/8 anonim válasza:
Manó hany eves vagy?korod--en 34f
2014. nov. 13. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:
én azóta félek a haláltól mióta nagymamám mondta hogy:nem kell nekem orvos,én már úgyis meghalok. hívtuk az orvost de mamám 5 perc múlva már halott volt. én szeretném,ha találkoznánk majd mindenki mindenkivel az Örök életben,élnénk egészségesen boldogan
2014. nov. 13. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ez eléggé pesszimista lesz: én nem félek tőle, valszeg még sok évtizedig úgysem halok meg, mert az túl könnyű lenne és még nagyon sok szo**st tartogat az élet... Majd öregen ráérek félni.

Ez a nagyis sztori ez nagyon morbid.. :(

2014. nov. 13. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
jó neked ha nem félsz. pedig igaz volt amit mamámról írtam
2014. nov. 13. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
ha öreg leszel azt fogod várni mikor fogsz már meghalni... hiddel annyi évnyi szoppás után mást sem akarsz majd...
2014. nov. 13. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Az életed után ugyanaz lesz, mint ami az életed előtt volt, a nemlét. Félni? Mitől, inkább örüljél neki hogy véget ér a földi pokol, én lassan 20 éve minden nap arra gondolok, bárcsak eljönne már értem és megszabadítana. Nem félj, az élet után igazi boldogság lesz, nem lesz több szomorúság, nem kell aggódnod az öregedés miatt, a világ tele van szomorú emberekkel, legalább az ő murci fejüket se kell többet látni. :)
2014. nov. 17. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!