Mi ez a hang, ugye nem szellem?
Figyelt kérdés
Tegnap este amikor le akartam feküdni egy hosszú zúgó hangot hallottam. Eddig nem hittem a szellemekben. És azóta félek mi volt az, még soha nem hallottam ilyet. Mire behívtam anyumat a hang elmúlt. Szellemek tuti ne léteznek? Mert már mindent elképzeltem.2014. nov. 9. 15:16
11/13 anonim válasza:
talán csak az elektronika vacakol... de ha szellem,melegits nedves zsáját,azt nem csipik
12/13 A kérdező kommentje:
Meghaltam. És megengedték hogy ezt az utolsó üzenetet leírjam de benne kell lenni hogy meghaltam.
2014. dec. 10. 17:11
13/13 anonim válasza:
Ember,ez most komoly? Csak azért jöttél fel az oldalra,hogy egy kérdésből komplett horrorsztorit csinálj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!