Ti, akik szeretitek, a telet, mit szerettek rajta?
Figyelt kérdés
Hideg van, fűteni kell, annyi ruhát kell magunkra venni, hogy mozogni sem tudunk. Nem tudunk szabadtéri rendezvényeken részt venni, egész éjjel kint lenni. Korán sötétedik, csúszik az út.2010. jan. 27. 15:54
1/9 anonim válasza:
A hófödte táj szerintem semmihez sem foghatók. Erdőben sétálni, csöndben, ropog a hó a talpad alatt , őzeket figyelni stb.. hópelyheket fotózni, hócsatázni nagyon jó:)
Ennyi erővel a nyár is elég kényelmetlen, zuhanyzol , öt perc múlva szakad rólad a víz, buszon akár a heringek, a rengeteg izzadt ember, légkonditól arcüreggyulladásom lesz , éjszaka nem lehet aludni.. mindennek meg van a varázsa , ez így van jól :)
2/9 anonim válasza:
Mert szép fehér a táj. És mert könnyebb melegen felöltözni télen, mint nyáron "hidegen" :)
3/9 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek első válaszolóval. Allergiás vagyok szinte mindenre, nem bírom a hőséget, a rovarokat, viszketek, nekem a nyár kínszenvedés. Imádom a csendet, a szép téli tájat, a kis fényeket este a sötétben, ahogy mindenütt égnek bent a lámpák, amikor nagymamámnál ülünk a pattogó tűz mellett, egy bögre teával vagy kakaóval egy jó kis séta után, az semmihez sem fogható. Persze megértem, hogy egy nagyváros közepén másmilyen a tél, a locsogós, ködös időt én sem szeretem.
4/9 anonim válasza:
Én azért szeretem, mert jó sötét van és sokat!!!
egy emós
6/9 anonim válasza:
gondolom úgy értette, hogy sokat van sötét
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap a televízióban láttam egy gyönyörű havas tájat. Csíkszereda mellett volt, és -30°C-ot mértek. Nekem csak így, tv-ből tetszik a tél.
Mellesleg emberek fagynak meg, annyira hideg van.
2010. jan. 28. 08:31
9/9 anonim válasza:
Legjobban azt,mikor kint vagyok az erdoben,és bámulom a meseszép havas tájat,a fákat,látom kint a vadakat...meg természetesen a karácsonyt,Szentestét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!